2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
عزیزم شما چن تا شیاف و چن تا امپول داری ؟من بازم لکه داشتم به جای یه شیافم یه امپول اضافه کردم کلا ۳ ...

من اول انتقالم با روزی یه دونه آمپول شروع شد عزیزم ولی از بعد شروع لکه بینیام زیادتر شدن الان ۲تا آمپول و۲ شیاف دارم البته دیروز رفتم دکتر برا ۲ روز گفت شیافتو بکن ۳تا...

شما دکترت گفت یه آمپول بزن شیاف کم کن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطبش پاسدارانه بیمارستان لاله اقبال رسالت هست  اره احتمالا از هفته ۱۸ دکترمو عوض میکنم می خوام ...

سارا جون از بعد ۱۸ هفتگی هم میخای بری پیش دکتر تخصص نازایی یا نه همون تخصص زنان زایمان؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سارا جون از بعد ۱۸ هفتگی هم میخای بری پیش دکتر تخصص نازایی یا نه همون تخصص زنان زایمان؟

یکی مد نظرمه زنان زایمان و نازاییه

بنظرم یذره باید سرش بشه نازایی هر چی باشه شرایط ما خاصه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزدلم بله رفتم تو جلسه اول خب خوشم اومد ازش برا خونریزیامم گفت آمپول پرولوتون میدم بزنی ۲ روز ...

خداروشکر آره خوبه که بهت آمپول پرولوتون رو داد عزیزم ایشالله که خیره

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
یکی مد نظرمه زنان زایمان و نازاییه بنظرم یذره باید سرش بشه نازایی هر چی باشه شرایط ما خاصه

حالا اگه دکتری پیدا کردی به منم خبرشو میدی عزیزم؟

خداروشکر آره خوبه که بهت آمپول پرولوتون رو داد عزیزم ایشالله که خیره

فدات بشم 

آنا جون شمام تهرانی؟

دستگاهها بنظرم یکیه البته این نظر منه     اگر بهداشت نزدیک شماست هم فال هم تماشا یکسری بزن ...

مرسی عزیزم زنگ زدم گفتن بیست هفته به بعد یجا دیگه هم گفت 24هفته😔

یعنی من فعلا نمیتونم 

[QUOTE=213072495]من اول انتقالم با روزی یه دونه آمپول شروع شد عزیزم ولی از بعد 

دکتر که نه زنگ زدم‌منشی گفت یعنی نباید شیاف و کم کنم ؟اره گفت به جای  یه شیاف  امپولشو بزن 

آهان خوب شد زنگ زدی  ان شالله خیره عزیزم نگران نباش عزیزم

مرسی عزیزدلم التماس دعا اینروزا خیلی دلم میگیره از وقتی خونریزی کردم بخاطر جفت پایینم همش ته دلم شور میزنه البته خداروشکر قطع شده ولی من بدجوری ترسیدم جلو همسرمم همش میخوام ریلکس نشون بدم ولی ازتو...

میدونم که خدا انقد مهربونه هوای ماهارو داره ولی یجور وسواس شدم دست خودم نیست ایشالله خدا خودش به هممون کمک کنه به آرزومون برسیم😇💚

لوله انتقال اسپرم رو مادر زادی نداشت 

ممنون که جواب دادی عزیزم ،ازمایش اسپرمش چه طوری بود ،منظورم تعداد ،حرکت ،شکلش کلا کیفیتش چه جوری بود اسپرمهاش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی ؟ آپدیت های جدید میگن حتی قبل از 12 هم بزنین نگران نباش  فقط باید کاملا سالم ...

زینب جون میشه در مورد واکسن آنفولانزا هم بگی🙏❤️

مثلا من که تازه ۶ هفته ام، الان بزنم یا بهتره صبر کنم بعد ۱۲ هفته بزنم؟!

من دو دوز کرونا رو قبل انتقال زدم، فقط برای همین آنفولانزا نمیدونم چه کنم🤔