2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم شما روز انتقال پیروکسیکامم خوردی؟ روز انتقال ضخامتت چند بود؟

نه من چون بیهوشی داشتم دیگه رحم ریلکس بود پیروکسکام نخوردم، باید ناشتا هم میبودم

روز انتقال نمیدونم ولی روز قبلش ۷ و خورده ای بود

بالاتر نرفت هرکاری کردیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام پیشاپیش عیدتون مبارک ان شاالله تواین ایام همه مراد دلشونو بگیرن 

لطفا اگ اطلاع دارین جواب سوالمو بدین

من دوتا جنین کاشتم دکتر ک سونو کرد گفت ساک یکیشون خوبه الخمدالله ولی اون یکی ضعیفه احتمالا جذب میشه 

کسی بوده بااین حالا دوتاش بدنیابیاد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
پووف تمومی نداره.چیکا جون بعد این به این زودیا ازمایش و سونو داریم یا نه؟

نه عزيزم اگر دكترت زودتر ازمايش ازت نخواد ديگه بعديش ميره بين ٢٤ تا ٢٨ هفته كه ازمايش گلوكز هستش

خداياشكرت....❤️ 
سلام پیشاپیش عیدتون مبارک ان شاالله تواین ایام همه مراد دلشونو بگیرن  لطفا اگ اطلاع دارین جواب ...

عزيزم براي من ٣ هفته و ٦ روز رفتم سونو يه ساك بود يكيشم مشكوك بود سونوي بعدي ٦ هفته رفتم يكي قلب داشت يكي نداشت كه دكتر گفت احتمالا داره سقط ميشه چون خونريزي داشتم دوباره ٨ هفته و ٢ روز خداروشكر هردوشون قلب داشتن. هنوز به دنيا نيومدن البته

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم براي من ٣ هفته و ٦ روز رفتم سونو يه ساك بود يكيشم مشكوك بود سونوي بعدي ٦ هفته رفتم يكي قلب داش ...

انشاالله که هردوشون سالم وتپل به دنیا میان😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

من یه ماه میشه پانکچر کردم هنوزم درد دارم زیر دلم سمت راست تیر میکشه یعنی بازم رحم وتخمدانم به حالت عادی برنگشتن ?

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم منم چند روز پیش اینجوری بودم اما تا شب کم شد، قطعا بچه داره بزرگ میشه و جا باز میکنه تو رحم کش ...

مرسی عزیزم امروز خیلی کم شد دیروز زباد بود یکم مشکوک شدم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مگه آزمایش غربالگری دومو باز برات نوشته؟؟  پس چرا دکتر من گفت سلفری دادی دیگه نمیخواد اونو بدی ...

اره یه ازمایش نوشته گفت صبحش برم انجام بدم بعدازظهرش جوابشو ببرم مطب سونو انجام بدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810