2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043553 بازدید | 684323 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بپرسم آزمایش تیرویید چطور بود که شد ۶ تومن ؟

۶ تومن نشد عزیزم ۳ تومن شد کلا گفت میشه ۲ و خورده ای ولی چون من فوری میخواستم ۳ تومن شد کل ازمایشم با غربالگری و فری سل شد ۸ تومن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
منم دقیقا همینم یعنی داغونمااااا ب۶ هیچ اثری نداره دمیترون هم یبوست میاره که واسه ما سمه

وای دمیترون واقعا بدرد نخوره هیچ تاثیری نداشت و یبوستم میاورد سرم بزن من شب میرفتم بیمارستان سرم میزدم روزش واقعا حالم خوب بود

ب6 بارداری قبلیم می خوردم اثر نداشت رو تهوع، به نظرت برای سرگیجه ام خوبه؟ آنقدر سرگیجه ام شدیده که ب ...

وقتی دراز کشیدی سریع بلند نشو یکم بشین صبر کن خون تو کل بدنت یکسان جربان پیدا کنه بعد پاشو چون الان خونرسانیت زیادشده دچار سرگیجه میشی من پرستاری که میرفتم سرم میزدم بهم اینو گفت

یه سوال دیگه هم داشتم بیمارستان بهمن بهتره یا ابن سینا؟

بهمن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
۶ تومن نشد عزیزم ۳ تومن شد کلا گفت میشه ۲ و خورده ای ولی چون من فوری میخواستم ۳ تومن شد کل ازمایشم ب ...

مرسی گلم .تعجب کردم گفتم چه خبره ۶ تومن 😀

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای دمیترون واقعا بدرد نخوره هیچ تاثیری نداشت و یبوستم میاورد سرم بزن من شب میرفتم بیمارستان سرم میز ...

هماتوم دارم نمیتونم برم بیرون

خیلی حالم بده 

با این خونریزی ببخشید تا اوق نزنم آروم نمیشم و دوباره بعدش میوفتم به لکه بینی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اره به دکترمم گفتم گفت اینجایی که فرستادمت چون جواب سریع و دو روزه میخواستم فرستادمت بخاطر سرعت دستگ ...

چه خوب اره بعضی جاها همون آزمایش غربالگری رو هم 1 هفته زمان میبره جواب بدن خوبه که سریع دادن 

اونا که جوابش خوب بوده سلفری هم قطعا خوبه جوابش

ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری نینی خوشگلتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشاالله که خدانگهدارخودت ونی‌نی باشه گلم

مرسی عزیزدلم ایشالله به زودی قسمت خودت گلم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دوستان ببخشید مزاحمتون میشم باز یه سوال داشتم چه کارهای باید رعایت کنم بعد از انتقال،و اینکه من پنج ...

خودشون گفتن انتقال میدن؟ اول سونو میکنن اگه تخمدان ها به صورت طبیعی شون برگشتن انتقال میدن اگه نشد دارو میدن تا پریود بعدی دوباره سونو بشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810