2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043480 بازدید | 684319 پست
ببین گلم داکسی سایکلین یه آنتی بیوتیک هست و روی باکتری ها اثر داره، حالا گاهی بدن افراد نسبت به آنتی ...

عصابم خورده زینب جان ، الکی عفونت گرفتم عکس هم ندادم

یک هفته گذشته هنوز خوب نشدم😟

میگم عفونت رو رحم و تخمدان اثر منفی داره ؟ تازه نوبت دکترم شده بعد اینجوری شدم 😭😭

بعد زینب جان عفونتا اینجوری به مرد هم منتقل میشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من سخت احتیاج به استرادیول ایرانی دارم تروخدا هر کس میدونه تو تهران کجاها داره بگه و سفارش ان ...

خب مرکز ناباروری ابن سینا تو تهران هست داره من سه روز پیش گرفتم ولی نمیدونم بدون نسخه میده یا نه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
مکرمه جان  دکترت درست گفته. دکتر من گفت بررسی سی دی مارکرها فقط زیادی وارد بحث فیزیولوژی میشه. ...

ممنونم عزیزم. دکتر زنان هم گفته بود لازم نیست. واسه همین رفتم ایمونولوژی که اونم همین دوتا رو نوشت. اینقدر فشار روحی داشتم قبلا که همش تو فکرم یه کاری بکنم که جنین بمونه.... خیلی خیالم راحت شد. خیلی متشکرم از توضیحات خوبت❤🤝

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام دوستای گلم من یه سوال  ذهنمو درگیر کرده من سیکلم شروع شده بهم ال دی و سوپرفکت دادن چون از ...

نه اصلا نگران نباش. من با دکتر داروخونه صحبت کردم، یه شب اشتباها آمپولم تو یخچال نذاشتم و تو آشپزخونه مونده بود تا صبح. دکتر گفت اصلا اشکال نداره

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
@چیکا1   @nilda71   @زینبی_بابا    بچه ها من از صبح رحمم تیر میکشه دردش خ ...

عزیزم منم چند روز پیش اینجوری بودم اما تا شب کم شد، قطعا بچه داره بزرگ میشه و جا باز میکنه تو رحم کشیدگی رحم باعث این تیر کشیدناست، نگران نباش عزیزم بیشتر استراحت کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیز دوتاش یه جا بوده. توکل بر خدا 

خوشحالم که دکترتون گفته مشکلی نیست 

ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری نینی خوشگلتو 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میشه عزیزم حتما میشه 💕 خیلیها میگن مثبت شدن اصلا ربطی به مکمل و هیچ چیزی نداره فقط باید همه چیز جو ...

ممنون عزیزم

شما روز انتقال پیروکسیکامم خوردی؟

روز انتقال ضخامتت چند بود؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه اصلا نگران نباش. من با دکتر داروخونه صحبت کردم، یه شب اشتباها آمپولم تو یخچال نذاشتم و تو آشپزخون ...

آخیییش خداخیرت بده خیالم راحت شد عزیزم مرسی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها غربالگری دوم و ازمایش انومالی هم قراره اینقدر گرون باشه؟؟هفته بعد نوبت دارم

مگه آزمایش غربالگری دومو باز برات نوشته؟؟ 

پس چرا دکتر من گفت سلفری دادی دیگه نمیخواد اونو بدی؟؟ فقط سونو شو برام نوشت اونم تاکید کرد 3 بعدی باید انجام بدم گفت گرونه دیگه نمیدونم چقد میخوان بگیرن ازمون

سلام دوستان،ممنون میشم راهنماییم کنید  من تا قبل انتقال ۳ تا استرادیول میخوردم ک ۸ ساعت ب ۸ سا ...

اگه تهوع بهت دست نمیده با خوردن استرادیول 2 تا صبح 2 تا شب اما اگه تهوع و سرگیجه میگیری هر 6 ساعت بخور هربار با کلی آب 

پروژسترون رو ظهر بزن رقیق کننده ها مثه انوکسا و سلکسان شب بزن اما هر روز سر ساعت مشخص تزریق کن و ساعتش جا به جا نشه

ببین گلم داکسی سایکلین یه آنتی بیوتیک هست و روی باکتری ها اثر داره، حالا گاهی بدن افراد نسبت به آنتی ...

سلام زینبی جون عزیزم من سه تا جنین دارم ببمارستان ابان قراره انتقال بدم به شریعتی ولی یه مشکلی هست که شریعتی میگه ما تانک نداریم آبانم میگه تانک نمیدیم و میگه فلاکس فلزی یک و نیم دو لیتری که توش شیشه نباشه بیار و داخلشم نیتروژن باشه جایی که هست که نیتروژن بزنن یا تانک اجاره بدن؟ قرار بود امروز بیام تهران واسه همین نیومدم 

2810