2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
كجا ميري؟🤔🤔ايندفعه بزن در گوش دكتره😂😂😂😂

چیکا جون عوارض خود ایمنی تو بدن چیه ؟ من یه موقعها عضلات کتفم میگیره طوری که چندتا دکتر میرم تا درست میشه واصلا شل کننده ها روم تاثیر نداره .. الان کف پام درد شدیدی داره . ربطی به tpo بالا داره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من جواب رو گرفتم روز ۱۹ انتقال بتام ۹۸ هس خیلی ناراحتم 😭😭😭چرا اینقد پایینه باید الان ...

نگران نباش مهم روند رو به رشد بتاس پس فردا آزمایش بده خیالت راحت میشه

ممنون عزیز دلم خدا نی نیت رو برات حفظ کنه 😘😘🙏🏻🙏🏻

سلامت باشی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ااااای جاااااانم. لطف کردی عزیزم. خدا برات نگه داری نی نی هارو. اره منم خیلی اذیت بودم با شیاف. توکل ...

مرسي عزيز دلم، الهي كه خوش خبر باشي و برات ذوق كنم😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها من جواب رو گرفتم روز ۱۹ انتقال بتام ۹۸ هس خیلی ناراحتم 😭😭😭چرا اینقد پایینه باید الان ...

سلام عزیزم، تبریک میگم گلم، انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی  

دو روز دیگه بتاتو تکرار کن انشاءالله بالاتر رفته

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چیکا جون عوارض خود ایمنی تو بدن چیه ؟ من یه موقعها عضلات کتفم میگیره طوری که چندتا دکتر میرم تا درست ...

نميدونم والله گلم فكر نميكنم علائم بخصوصي داشته باشه با ازمايش نشون ميده فقط 

خداياشكرت....❤️ 
چقد دیر پریود شدید من فک میکنم از دوفاستون باشه چون یه سری هم من دوفاستون خوردم همینجوری شدم  ...

شما هم دوم و سوم پریودی رفتین پیشش 

بهتون دوفاستون داد یا شما هم مثل من وسط سیکلتون رفتین پیشش 

میخوام ببینم اگر منم ماه بعد دوم پریودی برم دوباره بهم دوفاستون و لوپرومر میده ؟؟ یعنی انتقالم میفته مهرماه درسته ؟

[QUOTE=200020828]چرا هس اما برای ۱۹ انتقال بتای کمی هس

ببخشیدا ناراحت نشو نظر شخصیمو میگم من کمی مشکوکم بارداری شیمیای باشه ولی امکانم داره جنین دیر لانه گزینی کرده باشه ایشالله ک مثبت میشی ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن ب مرکزت اطلاع دادی

نه هنوز لیلا جون، ۴ بار منفی شدم، دو روزه هیسترو انجام دادم، تو سیکل انتقالم،

شما الان دارید ال دی میخورید ؟سیکلتون بلنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم بستگی داره ب عملت و حال عمومیت من چون تو بین الملی شدم بستری شدن هزینش تقریبا شبی ۱ تومن بودنخ ...

اوه چه زیاد. دست گلت درد نکنه جواب دادی گلم ان شاالله سبب ساز بشه برات.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810