2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043663 بازدید | 684333 پست
سلام بچه ها من جواب رو گرفتم روز ۱۹ انتقال بتام ۹۸ هس خیلی ناراحتم 😭😭😭چرا اینقد پایینه باید الان ...

عزیززم. مبارکه. نگران نباش مهم دو برابر شدنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسي عزيز دلم، الهي كه خوش خبر باشي و برات ذوق كنم😍😍 

قربوووونت برم گلم.     

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمایی ک با میکرو باردار شدین میشه سوال منو جواب بدین

من امروز روز ششم انتقالم بود از صبح دل درد پریودی میگیرتم ول میکنه نکنه میخام پریود بشم تا موعدم چند روز مونده آخه

خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنید

شماهم این درد پریودی رو داشتین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خانمایی ک با میکرو باردار شدین میشه سوال منو جواب بدین من امروز روز ششم انتقالم بود از صبح دل درد پ ...

بله عزیزم من شدیدترین درد پریودیمو داشتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بله عزیزم من شدیدترین درد پریودیمو داشتم

ممنونم عزیزم ک جواب دادین

میشه بگین چند روز بعد انتقالتون این دردارو داشتین؟

من از امروز اینجوری شده میگیره ول میکنه همش استرس دارم پریود بشم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم ک جواب دادین میشه بگین چند روز بعد انتقالتون این دردارو داشتین؟ من از امروز اینجوری ش ...

روزم چهارم پنجم تا الانا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شما هم دوم و سوم پریودی رفتین پیشش   بهتون دوفاستون داد یا شما هم مثل من وسط سیکلتون رفتی ...

من پنجم پریودم رفتم بچه ها میگن حتما باید دوم و سوم پریودی برید که داروهاتون شروع بشه

خانمایی ک با میکرو باردار شدین میشه سوال منو جواب بدین من امروز روز ششم انتقالم بود از صبح دل درد پ ...

منم امروز روز ششم انتقالمه..هیچ حس خاصی ندارم ولی شنیدم دردهای پریود کاملا طبیعیه...نترس و نگران نباش ...تا وقتی پروژسترون استفاده میکنی پریود نمیشی...دردات طبیعیه استرس نگیر...من چون کاملا بی علامتم یه کم حالم گرفته اس ..ولی خوب هر چی خیره

اره عزیزم منم دقیقا حالتهای پریود رو داشتم در حدی که وقتی به طور عادی پریود میشدم اینقدر نداشتم😁

2810