2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043663 بازدید | 684333 پست
ببخشید عزیزم هیسترو که شدین چقد بعد رفتین خونه. منم یک شنبه قرار برم. فقط گف از 12 شب چیزی نخور و ی ...

عزیزم بستگی داره ب عملت و حال عمومیت من چون تو بین الملی شدم بستری شدن هزینش تقریبا شبی ۱ تومن بودنخواستم بمونم اگ حالت خوب باشه دو س ساعت دیگه میتونی با اختیار خودت مرخص بشی ولی عمل من سنگین بود ی پولیپ داشتم ک برداشته بودن خونریزی و درد شدید داشتم دوساعت موندم فقط شب و نموندم 

سونو NT جنسيت را بهتون نگفت ؟ والا شانس من NT با قطعيت بهم گفت پسره ، حالا اگه پسر ميخاستم دختر ميشد ...

بذار از اول بگم پس 

۱.سونو ان تی :اول گفت دختره بعدش بچه باید می چرخید که دور شکم و ایناش رو اندازه بگیره گفت برو یه چیز شیرین بخور بیا رفتم برگشتم گفت حالتاش به پسر هم میخوره 

۲.سونو هفته ۱۶ .احتمال ۹۰ درصد داد دختره 

۳.سونو انومالی احتمال ۹۹ درصد پسر 

۴.هفته ۲۴ سونو بیمارستان لاله قطعا پسر 

۵.سونو هفته ۳۰ گفت دختره اعتراض کردم یعنی چی هر دفعه یه چیزی میگی گفت برو به چیز شیرین بخور بیا برگشتم گفت پسر

همه سونو ها یک جا انجام شد به جز هفته ۲۴ 

همین الان هم از بس شک انداخته تو دلم نمیدونم چیه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها دیروز صبح دوتا جنین بلاست برام انتقال دادن.یک ساعت نشد مرخصم کردن.و یکم نشستم تا همسرم د ...

نه فدات انشالله که نتیجه اش مثبت میشه،ولی بدون تا اون بالایی نخواد هیچ اتفاقی نمیفته براشون

سلام بچه ها دیروز صبح دوتا جنین بلاست برام انتقال دادن.یک ساعت نشد مرخصم کردن.و یکم نشستم تا همسرم د ...

سلام عزیزم اگه خدا بخواد نگهش داره اینا هیچ کاری نمی کنن. من دقیقا مثل شما بودم و هستم. مهم بالا سری هس که بخواد. بسپارش به خدا

خوبه خداروشکر،،راستی تو لکه بینیت قطع شد؟؟ من امروز باز لک دیدم خیلی ناراحتم یعنی واسه هماتومه؟

نه گاهی دوباره به لکه بینی میفتم

اره از هماتومه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خانم ها آزمایش های قبل تخمک کشی یعنی آزمایش ایمنی و انعقادی رو نداره؟

خب چرا همون اول نمینویسن برامون که انجام بدیم؟

من خیلی تو فکر این آزمایشات هستم

اگه مشکل ایمنی انعقادی داشته باشم چی

من ماه دیگ اولین باره میخوام انتقال بدم

کسی اینجا هست که میره مرکز نوین؟

نه گاهی دوباره به لکه بینی میفتم اره از هماتومه

منکه هروقت لک میبینم میمیرم وزنده میشم،،بخدا اصلا حالم خوب نیست فقط میگم خدا خودت میدونی چقد ما زجر میکشیم فقط نی نیامونو خودت حفظ کن ایشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام به همگی به کمکتون احتیاج دارم من ۴۳ ساله ۴ بار انتقال ناموفق برای بار اخر میخواستم اناقال بدم یک جلسه لنفوسیت تراپی رفتم جهت احتیاط سنوگرافی و ماموگرافی انجام دادم مشخص شد در سینه راست توده لیپوما دو تا و در چپ کانونی از کیستهای ریز وجود داره یکی از دکتر زنان شهر خودمون گفت حتما مواظب باش چون سنت بالاست ممکن بعد از بلرداری و زایمان دچار سرطان سینه بشی خیلی نگرانم موندم توش چکار کنم خوب طبیعتا سلامتی برام مهمتره اگه قرار باش بچه بیارم بعدشم دنبال دوا و دکتر آخرشم بچه را بزارم و برم چه فایده کسی بوده مثل من از نزدیکان و دوستان کسی را میشناسین شرایط من داشته اگه کمکم کنید ممنون میشم بچه ها تو را خدا زو  برا بچه اقدام کنید نزارین سنتون بالا بره 

سلام 

یسوال داشتم

بعد انتقالم روزی دوتا پرژسترون تو یه سرنگ میزنم

میخاستم بدونم حتما باید هر روز سر یه ساعت باشه

من دیروز ده صبح زدم امروز ساعت ۷ غروب

مشکلی پیش نمیاد خدای نکرده؟

ممنون میشم جواب بدین🙏💋

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
2810