2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
ای خدا 😍 مبارکت باشه، خیلی سختی کشیدی شما انشالله به سلامتی بدنیا میاد

ممنون گلم، آره واقعا، با تمام وجود از خدا میخام این لحظه قشنگ نصیبت شه کلی برات ذوق کنم عزیزم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خخخ اخه بزار برم سونو قلب خیالم راحت بشه بعدا❤میگم شما روز چند انتقالتون رفتین سونو بهتون گفتن چند ه ...

روز ۲۲ رفتم پنج هفته و دو روز بودم 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکنه دوتا جنین بوده یکیش سقط سده افت بتا برای اونه؟!

نمیدونم والا... اگه احیانا سقط شده باشه سونوگراف باید متوجه بشه یا نه؟

راستش من اصلا ازین چیزا سردر نمیارم... یعنی ممکنه همینی که شما میگی درست باشه ؟

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه. ...

عزیزم داروها تو قطع نکن انشالله همون یه دونه واست یه نی نی صحیح وسالم میشه انشالله خدای مهربون دلت رو شاد کنه ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نمیدونم والا... اگه احیانا سقط شده باشه سونوگراف باید متوجه بشه یا نه؟ راستش من اصلا ازین چیزا سردر ...

نمیدونم بخدا منم بلد نیستم

بذار بچه های دیگه بیان راهنمایی کنند انشاالله که خیر😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم داروها تو قطع نکن انشالله همون یه دونه واست یه نی نی صحیح وسالم میشه انشالله خدای مهربون دلت ر ...

خدا از دهنت بشنوه دوستم

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
کی باید برید واسه سونو قلب 

من دکترم خارج

۲۹ام نوبت داده

سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

اي جاااانم مباركا باشه، خدارو هزاران مرتبه شكر😍 به روزاي پر استرس خوش اومدي😅🌷🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه. ...

قربونت برم چه روزایی رو داری میگذرونی الهی که که خدا بهترینارو رو برات بخواد

دکترت کجاست نمیتونی بری ببینیش 

سن بارداری خودت چقدره طبق محاسبه خودت؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810