2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
اره مال امروزه نمیدونم شاید تو عکس اینجور نشون میده، اصن نمیدونم گیجم بخدا، تمیدونم خوشحال باشم، تجر ...

مثبت فکر کن عزیزدلم خوشبین باش ایشالله که حتما مامان شدی، تو عکست که راستیه پررنگ تره فردا صبح هم بزن اگه باز پررنگ تر شد دیگه 100% مامانی

سری پیش هم از این نواریا میذاشتی خط مینداخت؟ 

از کجا میدونی سری پیشم مامان نشده بودی اما خوب شاید نتونسته خوب لانه گزینی کنه و دفع شده؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکال نداره فدای سرت استرسش بیشتر برات بده آب زیاد بخور حالا که نزدی  کار بسیار خوبی کردی خواب ...

ممنون از تشويق و دلگرميت😂😂 آره آ اس آ هم ميخورم. توكل بخدا😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مثبت فکر کن عزیزدلم خوشبین باش ایشالله که حتما مامان شدی، تو عکست که راستیه پررنگ تره فردا صبح هم بز ...

مرسی عزیزم ،سری قبل قطره چکونی بود سه تا گذاشته بودم ولی خب همون لحظه دوتا خط نمیفتاد ی یربعی طول کشید ولی پررنگ تر میشد تا جایی که قشنگ دوتا خط صورتی مشخص بود ولی ازمایشم یک بود سه روز بعدش رفتم انجام دادم،حتی به دکترم گفتم، گفت ازمایشت چند بود خودش تعجب کرده بود

ببین این مال انتقال  قبلمه، هنوز نگهش داشتم گاهی اوقات میرم نگاهش میکنم دلم خوش بود به همین مثب ...

ببین بیبی چک بتای 15 به بالا هاله میندازه ممکنه جنین ضعیف بوده و نتونسته خوب لانه گزینی کنه و متاسفانه بتا افت کرده بیبی چک الکی هاله نمیندازه من 3 سال تمام هرماه گذاشتم دریغ از یه نصفه خط😂😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم ،سری قبل قطره چکونی بود سه تا گذاشته بودم ولی خب همون لحظه دوتا خط نمیفتاد ی یربعی طول کش ...

من که به فال نیک میگیرم و از الان بهت تبریک میگم مامان خوشگل ایشالله آزمایشتم مثبت میشه اینبار و توام از لیست مامانای منتظر درمیای

ببین بیبی چک بتای 15 به بالا هاله میندازه ممکنه جنین ضعیف بوده و نتونسته خوب لانه گزینی کنه و متاسفا ...

حق با شماست منم دوتا انتقال اولیم اصلا هاله نمینداخت، حتی تو ین سه سال هر وقت پریودم عقب میفتاد چقد بی بی میزدم، حتی فرداییش نگاه میکردم هیییییچ هاله نمینذاخت

ممنون از تشويق و دلگرميت😂😂 آره آ اس آ هم ميخورم. توكل بخدا😄

هیچی نمیشه عزیزم ما یه ذره شیرت کردیم که بزنی خودت که نشد تیرمون به خطا رفت😂😂

من که به فال نیک میگیرم و از الان بهت تبریک میگم مامان خوشگل ایشالله آزمایشتم مثبت میشه اینبار و توا ...

😭 مرسی عزیزم، ایندفعه خیلی سختی کشیدم نسبت به دفعه های قبل ان شاء الله خدا نظر لطفشو بهم بندازه 

سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به زودی زود انشاءالله این لحظه قشنگ نصیبشون شه    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

عزیزم خداروشکر چنده بتات 

ب خداوقتی تو نی نی سایت کسی مثبت میشه ی جوری خوشحال میشم انگار خودم مثبت شدم

سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

جان دلم،عزیزم خیلی خیلی مبارکتون باشه💚💛🧡❤

چه خبری شیرین تر از این❤❤❤

انشالله بارداری توام با خاطرات خوب و لحظه های شیرین رو سپری کنی و پاره تنت رو به سلامت به آغوش بکشی💞💞💞

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم استرادیول ازکجاتهیه کردی؟کدوم مرکز میری؟

عزیزم من از قبل داشتم ولی تهران میگن داروخانه دکتر تشدی کنار مرکز رویان داره

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

خدارو شکر عزیزم مبارک باشه انشالله صحیح وسالم بیاد بغلت 🤗❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟

زینب جون کسی رو دیدی داخل سیکل انتقال هیسترو انجام بده ؟؟من امروز رویان بودم .دکتر محیطی سیکل بلند و هیسترو نوشت که پنجشنبه انجام بدم ولی بعدش ماما زنگ زد به دکتر شیوا و نظرش رو پرسید که گفت  بعد از شروع استرادیول هیسترو انجام بده .به نظرت اشکالی نداره ؟گفت اون جور تاثیرش بیشتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810