2777
2789
عنوان

پوست من بدون روتین پوستی 📸🌱🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 12393 بازدید | 525 پست
ممنون قشنگم لطف کردی ببخشید اذیت شدی شوهرت شبیه یه چهره آشناست

همسرم برای خیلیا آشناست😅

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
حتما حرف میزنیم...

فدای مهربونیت

ببین تا نخوابیدم یه روتین برا پوست چوب ک لک و کک و مک و روزنه داره معرفی کن مرسی

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای مهربونیتببین تا نخوابیدم یه روتین برا پوست چوب ک لک و کک و مک و روزنه داره معرفی کن مرسی

ببین کک و مک ک حل نمیشه

فوم نیتروژینا

ابرسان رویوال

ضد لک ام کیو

ضد افتاب مای فلویید

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
وای معصومه حس میکنم شوهرت خیلییییی دوست دارهههههه

خداروشکر بله😍

خداروشکر بله😍

منم نامزدم اینجوریه میمیره برام 

خیلی دوستم داره 

ولی من دو سال که تازگیا یه حس منفی میگیریم  که میدونم حسم الکی هست 

الان ۳ روز تصمیم گرفتم بهش محل ندم بیچاره داره دق میکنه خیلیم دارم براش میسوزه امشب خیلی دیگه عصبی شد خیلی ناراحت 

کوچول موچولو اقامونم 🙈😍
ببین کک و مک ک حل نمیشهفوم نیتروژیناابرسان رویوالضد لک ام کیوضد افتاب مای فلویید

مرسی

شبت خوش😘

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

هر سوالی داری بپرسکرم آبرسان رویوال هم بزنسبک و ضد جوشهو ضد افتاب یادت نره

خیلی ممنونمم😍🫂

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

سلام من آکنه دارم برای درمانش چیکار کنم

بعد اینکه شما چون تجربه لیزر داری یه سوالی داشتم 

من اگه بغلای گوشو لیزر کنم ممکنه اشعه ش باعث شه صورتمم موهای ضخیم بیاره؟

و اینکه اگه وکس کنم قبل لیزر تاثیر داره یا نه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

2810