2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043898 بازدید | 684348 پست
خیلی خیلی تبریک میگم بهت مامان خانم💙 الهی یه بارداری بی دغدغه و شیرین داشته باشی

چه خبر پونه جان

حالت خوبه عزیزم؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بچه ها سن بارداری با ای وی اف چه جوری حساب میشه من ۲۳ خرداد انتقال دادم چند هفته ام میشه 

سن جنین + تعداد روزایی که انتقال +14

سه شنبه شش هفته پر میشی وارد هفت هفته میشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سن جنین + تعداد روزایی که انتقال +14 سه شنبه شش هفته پر میشی وارد هفت هفته میشی  

عه اینجوریه من فکر میکردم الان چهار هفته ام پس هفته بعد میشه برم سونو قلب مثلا جنینم چهار روزه بود ۲۱ روزم از انتقالم میگذره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عه اینجوریه من فکر میکردم الان چهار هفته ام پس هفته بعد میشه برم سونو قلب 

امروز دوباره رفتم بتا دادم گفت شب حاضر میشه

اره هفت هفته فکر کنم قلب مشخصه

وروجک ها کلی نگرانی درست کردن واسمون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وای عزیزم حیف من ۷۵تا دارم میخواستم همینجوری به کسی بدم هیچکس استرومارین نمیخواست الان خوایتم به شم ...

یاسین جون استرادیول هم میخوری؟ من روزی 4 تا باید بخورم. بهت نگفتن تا کی ادامه بدی؟ 

امروز دوباره رفتم بتا دادم گفت شب حاضر میشه اره هفت هفته فکر کنم قلب مشخصه وروجک ها کلی نگرانی ...

اره خخخ فسقلی ها🤗 استرسم هر روز بیشتر میشه انشالله همه چی برات به خوبی پیش بره عزیزم ❤

یاسین جون استرادیول داری؟ من روزی 4 تا باید بخورم. بهت نگفتن تا کی ادامه بدی؟ 

استرادیول که مصرف میکنم تا سه هفته دیگه

این هفته سه تا

هفته بعد دو تا

هفته بعدش یکی و بعد قطع

از داروخونه دکتر قمی نزدیکای بیمارستان خریدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عه اینجوریه من فکر میکردم الان چهار هفته ام پس هفته بعد میشه برم سونو قلب مثلا جنینم چهار روزه بود ۲ ...

تیکر بذارید بفهمیم چقدر باهم فرقمونه

چرا مقاومت میکنید😐😡

یه تیکر دیگه😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چه خبر پونه جان حالت خوبه عزیزم؟

سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه.

رفتم سونو ببینم خارج رحمیه یا نه... سونوگراف گفت یه ساک کوچولو میبینم با یه جنین قد برنج.. و بهم اطمینان داد که شش هفته باردارم و دوهفته دیگه برم پیشش واسه سونوی مجدد.

با توجه به افت بتای امروزم تماس گرفتم مرکز. خودشون هم اجماع نظر ندارن. یکی از ماماها گفت فعلا داروهاتو ادامه بده تا ده روز بعد و سونو مجدد.. 

اونیکی ماما میگه قطعش کن داروهاتو.. چون ساک اونقد کوچیکه که نمیشه اعتماد کرد بهش. حداقل نمیکنن با خود پزشکی که انتقال داده یه مشورتی بکنن.

من موندم ادامه بدم یا داروهامو قطع کنم. کاش کسی بتونه کمکم کنه... خیلی سردرگمم . موندم چیکار کنم😥

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه. ...

نکنه دوتا جنین بوده یکیش سقط سده افت بتا برای اونه؟!

تیکر بذارید بفهمیم چقدر باهم فرقمونه چرا مقاومت میکنید😐😡 یه تیکر دیگه😂😂😂

خخخ اخه بزار برم سونو قلب خیالم راحت بشه بعدا❤میگم شما روز چند انتقالتون رفتین سونو بهتون گفتن چند هفته اید 

2810