2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
ممنونم عزیزم ،از پریروز که جواب آزمایش رو گرفتم دارم خودم رو سرزنش میکنم که چرا زودتر آز ندادم .آخه ...

چه آزمایشی گلم منم دوتا انتقال منفی داشتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ایمنی ها رو هم قبلا انجام دادم گلم .مشکل خاصی نبود فقط دکتر گفت که روزانه نصف پردنیزولون بخورم.راستی ...

کدوم صفحه هسش گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها بالاخره رو چهاردهم منم رسید الان آزمایش دادم تا ساعت ۱۱ جواب میدن توکل به خدا

وای عزیزدلم من دلم روشنه..‌به امید خدا که مثبتی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
زینبی جان سلام  ببخش عزیزم  میشه جواب منم بدی  من دو هفته پیش خونریزی کردم تو هفته ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ حس پریودی مهم نیست گلم منم تا آخر بارداری داشتم 

هر وقت این جوری شدی برو دراز بکش و شکم و کمرت رو گرم نگه دار، خوب میشه عزیزم

سلام عزيزم شما قبل پانكچر ال آرژنين هم استفاده كرديد؟ ملاتونين چطور؟ 

من بارها ليست مكمل هاي تقويت تخمك را گذاشتم من همه ي ليست را خوردم به علاوه پودر NAC 👇👇👇

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب ) 

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي 1000 ميلي گرم ، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

ی هفته پیش بوده؟خانواده م گرفتن ولی من خیلی رعایت میکردم میگم اگ خدای نکرده زبونم لال جوابم مثبت ب ...

انشالله که کرونا نیس ممکنه سرماخوردگی باشه ولی کروناهم باشه خیلی گرفتن وخوب شدن فکر نکنم ماه اول طوری بشه.بعد تست کرونا بازهم باهلشون ارتباط داشتی؟

یا رب العالمین
عزيزم شما پيش كدوم دكتر رفتيد براي پانكچر؟ داروهاي پانكچرتون چي هست؟ براي قبل پانكچر هم پردينزولون د ...

دفعه قبل ابن سینا بودم گلم. اینسری دکتر شهلا اسرافیلی. برای قبل پانکچر هم دادن پرسیدم واسه چیه گفت برای منی که کیست دارم خیلی بهم کمک میکنه. داروهای پانکچرمم هنوز ندادن باید پریود بشم برم. ویتامین دادن و ال دی و سینافکت فعلا دادن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤