دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من جزو اونایی بودم معتقد بودم عشق یه چیز خوبه خیالی و آرمانی آمل خب شده یکم اینجا فقط عقل به خرج داد ...
دمت گرم من ک از پا در اومدم🥲 عشق اگه یکطرفه باشه آدمو نابود میکنه مثه منی ک سالهاست عاشق شوهرمم با همه بدیایی ک بهم کرد نتونستم طلاق بگیرم اما اون بمن علاقه نداره
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
چرا دیدیم همو یعنی راهمون انقدر دوره، هر دو سه ماه یه بارولی خدا به داد وقتی برسه بخوایم خداحافظی کن ...
ازدواج نمیکنید ؟
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
من هنوز اوج جوانیم هست از خطر دور نیستم عشق که برای اومدن دعوت نامه نمی فرسته😢
منم اول جوانیم هستم ۲۲ سالمه نابود شدم نابود💔