2777
2789
عنوان

کسایی که عشق واقعی رو تجربه کردن بیان بگن تجربه عشق چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جزو اونایی بودم معتقد بودم عشق یه چیز خوبه خیالی و آرمانی آمل خب شده یکم اینجا فقط عقل به خرج داد ...

دمت گرم من ک از پا در اومدم🥲 عشق اگه یکطرفه باشه آدمو نابود می‌کنه مثه منی ک سالهاست عاشق شوهرمم با همه بدیایی ک بهم کرد نتونستم طلاق بگیرم اما اون بمن علاقه نداره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم💔 یعنی از فضای مجازی باهاش در ارتباطی فقط تا حالا از نزدیک ندیدیش؟ عشق درده واقعا درده اگه یکط ...

چرا دیدیم همو 

یعنی راهمون انقدر دوره، هر دو سه ماه یه بار

ولی خدا به داد وقتی برسه بخوایم خداحافظی کنیم 

مرررگه واسه جفتمون

آخرین بار انقدر گریه کردیم تو بغل هم 

جونمون دراومد

چرا دیدیم همو یعنی راهمون انقدر دوره، هر دو سه ماه یه بارولی خدا به داد وقتی برسه بخوایم خداحافظی کن ...

ازدواج نمیکنید ؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دمت گرم من ک از پا در اومدم🥲 عشق اگه یکطرفه باشه آدمو نابود می‌کنه مثه منی ک سالهاست عاشق شوهرمم با ...

من هنوز اوج جوانیم هست از خطر دور نیستم عشق که برای اومدن دعوت نامه نمی فرسته😢

من هنوز اوج جوانیم هست از خطر دور نیستم عشق که برای اومدن دعوت نامه نمی فرسته😢

منم اول جوانیم هستم ۲۲ سالمه نابود شدم نابود💔