2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044517 بازدید | 684391 پست
سلام گیسو خوبی علائمی داری؟حالت چطوره

سلام ممنون شماخوبی؟

نه علایم هیچی فقط سینه هایکم سنگینه که همیشه دوهفته به پریوداینجورمیشدم الان هم فکر کنم بخاطر پروژسترون واسترادیول هست دارم وسوسه میشم بیبی بگیرم  

یا رب العالمین
مرسی عزیزم ،من الان تقریبا دوماه مونده به انتقالم اگر خدا بخواد .کافیه برای مصرف ویتامینهای ب ؟،شما ...

سلام عزیزم، چون محلول در آب هست خیلی زود اثر میکنه خیالت راحت

همون 400 میکروگرم کافیه، مگر اینکه علت دیگه ایی داشته باشه که برات فولیک 5 نوشته، دوز بقیه رو هم اطلاعی ندارم گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون شماخوبی؟  نه علایم هیچی فقط سینه هایکم سنگینه که همیشه دوهفته به پریوداینجورمیشدم ا ...

منم همینطور همون علائم پریودی دارم😐🤐

خدا لعنت کنه این بی بی چکو که دست از سر ادم برنمیداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

زینبی جان سلام 

ببخش عزیزم 

میشه جواب منم بدی 

من دو هفته پیش خونریزی کردم تو هفته ۲۴ .شیاف میذارم .از اون روز یه حس پریودی دارم .به نظرتون بخاطر شیاف هست یا علت دیگه ای داره ؟؟؟در ضمن چند روزه دیگه لک هم ندارم 

@زینبی_بابا‍ 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
منم همینطور همون علائم پریودی دارم😐🤐 خدا لعنت کنه این بی بی چکو که دست از سر ادم برنمیداره

علایم پریودی وبارداری میگن مثل همه این داروهاهم که باعث بعضی علایم میشه فرداداگه رفتم بیرون میگیرم ۴شتبه بزنم  

یا رب العالمین
سلام ممنون فریبا جون بله الان ۲۱ روزشه اسمش و محمد گذاشتیم...نی نی خوبه خداروشکر فقط یکم دلپیچه داره ...

سلام عزیزم . من خیلی وقته نیومدم . مبارکه . پرخیر و برکت باشه قدمش براتون . خییلییی خوشحالم کوچولوت صحیح و سالم تو بغلته . بابت دلپیچه هم نگران نباش فقط صبور باش دوره اش باید بگذره . حدود ۵۰ روز بشه تموم میشه تقریبا

علایم پریودی وبارداری میگن مثل همه این داروهاهم که باعث بعضی علایم میشه فرداداگه رفتم بیرون میگیرم ۴ ...

نزن صبر کن تا جمعه یا شنبه حداقل

خدا بخیر کنه و هردومون مامان بشیم منکه هم جنین ندارم هم دیگه توان رویارویی با منفی شدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم، چون محلول در آب هست خیلی زود اثر میکنه خیالت راحت همون 400 میکروگرم کافیه، مگر اینکه عل ...

سلام گلم .زینب جون فکر کنم چون هموسیستین بالا بود فولیک ۵ نوشته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینبی جان سلام  ببخش عزیزم  میشه جواب منم بدی  من دو هفته پیش خونریزی کردم تو هفته ...

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ما زوج مینور هستیم، چون اگه باردار شدم برای احتیاط باز باید هفته 12 آزمایش cvs (نمونه گیری با سوزن ا ...

منم مینور هستم ولی شوهرم سالمه،توخودت بخاطر مینور بودن مکمل یاداروی خاصی قبل وبعداز پانکچر مصرف کردی؟

نه عزیزم بدون بیهوشی بود  چطور مگه دلت میخواد با بیهوشی باشه؟

اره یه مقدار اون موقع اذیت شدم البته خیلی نه ولی متاسفانه اصلا نمیتونم پام رو تو اون حالت ثابت نگه دارم اینم بشدت بهم استرس میده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله عزیزم..... 

سلام آنا جون

خوبی عزیزم؟ 

من هیسترو شدم که خراش بدن و انتقال جنین داشته باشم بعدش،

اما معلوم شد چسبندگی داخل رحم دارم، انتقالم عقب افتاد

دکترم آنتی بیوتیک داد و گفت دو ماه هورمون تراپی کنم 

ماه دیگه باید دوباره هیستروسکوپی کنم ببینن خوب شده چسبندگی

شما در این مورد اطلاعی داری؟

چیکار کنم بهتر بشم؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچها قرص استرادیول رو بعد انتقال هم باید مصرف کنیم ؟امروز رفتم سونو قبل انتقال برام تجویز کرد خیلی س ...

آره اگه بهت ميدن بگير، ان شاالله مثبت هم بشي بايد بخوري

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️