2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044489 بازدید | 684391 پست
من بعد پانکچر پرستاره گفت برو دوتا پریود بعد روز اول دوم سوم بیا .یعنی الان این ماه پریود بشم برم با ...

اگر گفتن دوم تا سوم بري، پس اين ماه انتقال داري، ال دي نداري ديگه

براي من پريود اول بعد از پانكچر ال دي خوردم، پريود دوم رفتم تو سيكل

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم نیلدا جونم یه تخمدانت کیست داشت؟ چون خیلی تخمک خوب داشتی آخه من تخمدانیم که کیست داشت کمتر از ا ...

به نظر من که ربط داره اون دوستمون که کیست اندومتریوز نداره من تخمدان راست کیست اندومتریوز داره همیشه تعداد کمتر از اون طرف 

درسته، ۵۰ همون ۵ هست برای شما روش نوشته ۵۰ میکروگرم برای من نوشته بود ۵ میلی گرم همونه نگران نباش

اها ممنون خداخیرت بده 

نگران بودم باخودم میگفتم مگه من چقدر مشکل دارم که 50 بهم داده

سلام عزيزم انشالله که مثبتي، واي من بجاي تو هيجان دارم، اصلا بيبي چک نزدي؟؟

اینجا همه بهم نصیحت کردن بی بی چک نزنم

خودمم دل تو دلم نیست

ولی حس شیشم قوی دارم

گواهی خوبی نمیده.....

دیوونه نشم صلوات

برای تعیین جنسیت چه قدر گرفتن ازتون؟

ما تعیین جنسیت نبودیم، درخواست pgd برای تعیین سلامت جنین داده بودیم، 30 میلیون برای 16 تا جنین گرفتن، دیگه خودشون تعیین جنسیت هم انجام داده بودن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم مینور هستم ولی شوهرم سالمه،توخودت بخاطر مینور بودن مکمل یاداروی خاصی قبل وبعداز پانکچر مصرف کردی ...

نه، فقط فولیک اسید می خوردم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها بالاخره رو چهاردهم منم رسید الان آزمایش دادم تا ساعت ۱۱ جواب میدن توکل به خدا

ان شاالله خوش خبري عزيزم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام بچه ها بالاخره رو چهاردهم منم رسید الان آزمایش دادم تا ساعت ۱۱ جواب میدن توکل به خدا

ایشالا خبر خوشت و برسون

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵