2777
2789
عنوان

روز جهانی منع خشونت علیه زنان

499 بازدید | 73 پست

‍ ❤️ وقتی از خشونت علیه زنان صحبت می‌کنیم دقیقاً منظور‏مان چیست؟ 

🌸خانه ناامن ترین مکان برای زنان! 

🖍 پرستو فرخی 

🗓بمناسبت ۲۵ نوامبر؛ روز جهانی منع خشونت علیه زنان 

⬅️زنان در خانه‌ها توسط مردان به نام «اختلاف خانوادگی» کشته می‌شوند.

⬅️به‌ نام «فرهنگ بومی» به ازدواج اجباری گرفته می‌شوند.

⬅️ به نام «زنانگی» از دنبال کردن آرزوهایشان محروم‌اند.

⬅️ به نام «حق پدر» از حق انتخاب آزادانه همسر محروم‌اند و رضایت پدر برای ازدواج آنان الزامی است.

⬅️به‌ نام «تمکین خاص» به آنان تجاوز شده و باردار می‌شوند.

⬅️ به نام «غریزه مادری» به خدمت گرفته می‌شوند درحالیکه ردی از نام خانوادگی‌شان بر شناسنامه فرزندانشان نیست.

⬅️به نام «قانون خانواده» زندانی شده و حق طلاق ندارند.

⬅️به نام «تمکین عام» محکوم به وظایف بردگی‌اند.

⬅️به نام «حق شوهر» از حق اشتغال و تحصیل، بعنوان تنها راه فرار از وابستگی، محروم‌اند.

⬅️به نام «قیمومت مرد» از حق ولایت بر فرزندان خود محروم‌اند. 

⬅️به نام «ریاست مرد» حقی بر انجام عمل جراحی ندارند. بنام «ابوّت» پدر قاتل، قصاص ندارد اما مادر قصاص می‌شود. 

⬅️به نام «قانون» هم ارث و هم ارزش جان‌شان نصف مردان است. 

⬅️به نام «ناموس و غیرت» کشته می‌شوند و زن‌کشی، خرده جنایت قابل اغماض مردان در نظر گرفته می‌شود. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اسم مادری به بردگی گرفته میشن،،،🙄

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

والا اینایی که نوشتی الان توی بدترین کشورای دنیام داره منسوخ میشه 

توی کشور ما امسال رکورد زدیم توی دنیا اولین کشوری هستیم که ۶۷ درصد صندلی های دانشگاهش برای خانم هاست 

نمیگم اصلا خشونت علیه زنان نداریم همه جای دنیا هست اما اینایی که نوشتی سیاه نمایی تمامه چون خیلی هاش دروغه محضه

والا اینایی که نوشتی الان توی بدترین کشورای دنیام داره منسوخ میشه توی کشور ما امسال رکورد زدیم توی د ...

خروجی این ۶۷ درصد چی میشه ؟خانه داری حالا برو مقایسه کن با خروجی خانم های کشورهای دیگه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
والا اینایی که نوشتی الان توی بدترین کشورای دنیام داره منسوخ میشه توی کشور ما امسال رکورد زدیم توی د ...

میدونی فقط توی ۶ ماه اول ۱۴۰۳ چنتا قتل ناموسی داشتیم؟! که میگی سیاه نماییه 

چرا چشماتون میبندین 

والا این همه زن سرکارن شما تو خونه نشستی خبر بیرونو نداری

بله سرکارن ولی ایا حقوقشون با همکار مردشون برابره؟ ایا امنیت دارن؟ من خودمم شاغلم از همشون خبر دارم مشکلاتی که زنان جامعه باهاشون رو به رو هستن شما یا مردی یا زن ستیزی که از هم جنس های خودش بدش میاد 

والا این همه زن سرکارن شما تو خونه نشستی خبر بیرونو نداری

خانم دنیا دیده قشنگ تر نگاه کن فقط یک  جای محدود نببین دیدیتو وسیع تر کن خبر بیرونو اونجوری ک دلت میخواد نبین واقع بین باش یک سر برو آمار فارغ‌التحصیل های رشته مختلف ک الان بیکار تو خونه نشستن بگیر 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد