2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
اره اینو خودم چندبار خوندم یه جاش میگه ریسک نداره چون همه اون زنای تحت کنترل 2 هفته بعد تزریق واکسن ...

من انگليسي شو خوندم عوارضش زايمان زودرس و سقط خود به خودي هستش در مورد نابينايي و ناشنوايي چيزي ننوشته بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جون خوبی من اصلا خوب نیستم و حال دلم واقعا بده من قرار بود اردیبهشت پریود شم و برم دوبار ...

با این چیزا بد به دلت راه نده دختر چرا فکرت همش به سمت منفی میبری الان این غذاهای قشنگی که ما داریم میخوریم از هزارتا اون واکسنا خطرناکتره باور کن من خودم دارم از چنتا اسپری تنفسی واسه ریه ام استفاده میکنم دکترم گفته نمیگم ضرر نداره ولی منفعتش برای تو بیشتر از ضررشه من که دیگه خودمو به بیخیالی زدم چون اگه خدای نکرده بخواد رو بچه تاثیر بذاره تو غربالگریها مشخص میشه .اگه بخواد اون اتفاق بد بیفته کاری از دستم برنمیاد و میفته اما اگه هیچ اتفاقی نیفته نمیخوام با فکرهای منفی خودم همه زحماتمو به باد بدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خب پس فدات شم دیگه اصلا نگران نباش برو لذت ببر و مطمین باش هیچی نمیشه. خیالت راحت اونی که داده خودشم ...

مرسی سارای مهربونم مرسی که انقدر خوبی 

امیدوارم به زودی خبر مامان شدنتو بشنوم خوشحالم که شمارو دارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من انگليسي شو خوندم عوارضش زايمان زودرس و سقط خود به خودي هستش در مورد نابينايي و ناشنوايي چيزي ننوش ...

سیلویا جون من یه جای این مقاله خوندم که دکترای آمریکایی و ماماها کلا گفتن این واکسن عارضه نداره راسته؟ بخدا نمیدونم چیکار کنم شما خیلی اطلاعاتت بالاس میشه بازم نگاه کنید شما

تو فارسیش ولی نوشته که ناهنجاریاش ایناس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نمیدونم آرزو جونم بخدا خون به مغزم نمیرسه  چاره ای جز صبر ندارم برای ارامشم دعا کن قربونت برم

الان واسه همین قرص دمیترون تهوع نوشته بچه های لب شکری به دنیا اومدن و بعضی ها قلبشون سوراخ شده ولی هیچ کدومش نمیتونه صدرصد اثبات کنه چون ۹۰ درصد زنای باردار این قرص میخورن بالاخره یه بچه ای این وسط ناقص میشه که هیچ ربطی به اون داروها نداره من خودمم ۲ روزه دارم میخورم

سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و ...

عزیزم انشاالله که چیزی نیست اگه یک ماه بعد از تزریق باردار شده باشید مشکلی پیش نمیاره بعد واکسن سرخک ویروس ضعیف شده هستش که برای ترشح پادتن به بدن تزریق میشه فک نمی کنم مثل خود ویروس مشکل ایجاد کنه ولی چون ازنوع واکسن های زنده ضعیف شده هست دکترا روش حساسن مثل واکسن سل و ابله 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
با این چیزا بد به دلت راه نده دختر چرا فکرت همش به سمت منفی میبری الان این غذاهای قشنگی که ما داریم ...

مرسی ندا جونم حرفات واقعا درسته و قبولش دارم دکتر خودم خیلی بهم آرامش میداد تو رشت و همش سعی میکرد حواسمو پرت کنه از این موضوع اما امروز دکتر واقعا حالمو بد کرد از لحظه ای که بیرون اومدم از مطبش اشکام بند نمیاد 

مرسی ندا جونم حرفات واقعا درسته و قبولش دارم دکتر خودم خیلی بهم آرامش میداد تو رشت و همش سعی میکرد ح ...

گلم بعضی دکترا خیلی ببخشید واقعا روانی هستن بعضی وقتا دق و دلیشونو میارن تو مطب رو مریضا خالی میکنن خوششون میاد مریضو بترسونن.بچه تو بسپارش بخدا من از روزی که مثبت شدم و دارم اینارو استفاده میکنم سپردمش به خدا گفتم خدایا خودت دادی خودتم باید باید باید مراقبش باشی صحیح و سالم بهم بدیش.یکم با خدا جدی صحبت کردم😂

عزیزم انشاالله که چیزی نیست اگه یک ماه بعد از تزریق باردار شده باشید مشکلی پیش نمیاره بعد واکسن سرخک ...

من حامله بودم این واکسن و زدم طبق حساب دکترم

یعنی هنوز لانه گزینی نکرده بود تو مراحل لانه گزینی در واقع تزریق شده یه دکتر بهم گفت انقدر عفونت این ویروس زیاده که اگر قرار بود تاثیر بذاره اول از همه باعث سقطش میشد

گلم بعضی دکترا خیلی ببخشید واقعا روانی هستن بعضی وقتا دق و دلیشونو میارن تو مطب رو مریضا خالی میکنن ...

یعنی منم جدی صحبت کنم جواب میده؟ 

بگم تو خودت معجزه کردی حالا مجبوری سالم بهم بدیش

واقعا خنده اومد رو لبام مرسی ندا جونم

من حامله بودم این واکسن و زدم طبق حساب دکترم یعنی هنوز لانه گزینی نکرده بود تو مراحل لانه گزینی در ...

خب ببین رشته تحصیلی من میکروبیولوژی هست تو ازمایشگاه یه زنه بهش گفتن برو بچه رو سقط کن احتمال داره تو که ابله گرفتی اون هم نابینا بشه ولی خانمه به حرفش گوش نکرد وبچه شو نگه داشت سالم سالم بود انشاالله اون خدای که بهت داده برات حفظ میکنه به نظرم با یه دکتر ایمونولوژیست صحبت کن ببین چی میگن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اسپرم شوهرشما هم ازبیضه گرفتن درسته؟شما جنیناتون‌چطوربودن؟ من دوبسته جنین فریز داشتم‌که برای انتقال ...

کدوم مرکز میرید؟

بله از بیضه گرفتن

ما جنینامون متوسط بودن همشون بی چهار یا سه سلولی

دفعه اول دو تا سه روزه انتقال دادن

دفعه دوم یه بسته سه تایی خارج کردن یکی از بین رفت دو تا بلاست شد 

بستگی به جنین شناس هم داره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کدوم مرکز میرید؟ بله از بیضه گرفتن ما جنینامون متوسط بودن همشون بی چهار یا سه سلولی دفعه اول دو ت ...

من اصفهانم .من ۸سلولی و۶سلولی بودن یدونه هم ۵سلولیaوbیدونه هم انگار c بود.من دفعه اول یه مرکزی انجام دادم که جنین شناسش خیلی کارش خوبه اصلا ۳تاشد که ازاول ضعیف بودن ونموندن.ایندفعه باز خیلی بهتر بود.

یا رب العالمین