2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044818 بازدید | 684412 پست
من اصفهانم .من ۸سلولی و۶سلولی بودن یدونه هم ۵سلولیaوbیدونه هم انگار c بود.من دفعه اول یه مرکزی انجام ...

چی بگم واسه شما از ما خیلی بهتر بودن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم گفت اجازه سقط برای این واکسن صادر نمیشه چون احتمال عارضه اش خیلی کمه میتونی اگه تمایل داری سقط ...

اگر عارضش كمه پس چرا اينقدر دلتو تركوند اخه. بخدا اين دكترا يچيزيشون ميشه

خداياشكرت....❤️ 
خب ببین رشته تحصیلی من میکروبیولوژی هست تو ازمایشگاه یه زنه بهش گفتن برو بچه رو سقط کن احتمال داره ت ...

پیش ایمونولوژی باید برم؟ منو مهی میفرستن پیش متخصص پریناتالوژی نمیدونم والا میگن جزو حاملگی پرخطره

دقیقا واکسن mmr که من زدم ترکیبی از آبله و سرخجه است دیگه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
یعنی منم جدی صحبت کنم جواب میده؟  بگم تو خودت معجزه کردی حالا مجبوری سالم بهم بدیش واقعا خنده ...

ببین اگه رفتی پیش ایمنولوژیست یه انتی بادی هست به اسم هایپرایمنو گلوبولین که عارضه بیماری روی جنین رو کمتر میکنه ببین اونو بهت میده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
شما بیوپسی بود یاfna؟

fna چیه؟

واسه ما پسا بود یعنی با سرنگ کشیدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام چیکا جون خوبی من اصلا خوب نیستم و حال دلم واقعا بده من قرار بود اردیبهشت پریود شم و برم دوبار ...

عزيزم واقعا نميدونم چي بگم اصلا ادم از حكمت خداوند سر در نمياره. عزيزم با چندتا دكتر ديگه مشورت كن توروخدا اميدتو از دست نده فقط و فقط بسپار به خدا خودش بهت تو اوج نااميدي داده الانم نااميدت نميكنه به حق امام زمان. برات از ته دلم دعا ميكنم قربونت برم.

خداياشكرت....❤️ 
اره نمیدونم پساهم همونه یا فرق داره ولی تو دستور پزشک هر۳بار fnaنوشتن با سرنگ گرفتن

واسه ما نوشته بود pesa

fna چیه؟ واسه ما پسا بود یعنی با سرنگ کشیدن

نمیدونی علت اینکه برا بعضیا باسرنگ میکشن برا بعضیا جراحی؟

به خانمی بود قبلا باجراحی گرفته بودن جنین نداشت الان دکترگفته بود جراحی لازن نبوده و با سرنگ گرفته بود جنین داشت ولی اونم‌مثل من ضعیف بودن یه بسته ش ازبین رفته بودن

یا رب العالمین
نمیدونی علت اینکه برا بعضیا باسرنگ میکشن برا بعضیا جراحی؟ به خانمی بود قبلا باجراحی گرفته بودن جنین ...

نمیدونم عزیزم به ما گفتن باید با سرنگ بکشیم اگه نشد جراحی 

بنظرم جنین شناس خیلییی مهمه

سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و ...

عزيزم يعني بخاطر احتمال يك درصد ميگن سقط؟ نميدونم والله چي بگم شايد اون دو نوزاد مشكلشون از جاي ديگه بوده نه واكسن

خداياشكرت....❤️