2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی و غیر مذهبی بیاید

131 بازدید | 24 پست

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خداجونمون حالتون عالی باشه

بچها من از بچگی با یکی از بچهای فامیلمون هم بازی بودیم و رابطه خوبی داشتیم کلا بعد اون دوره حدودا تو 12 و 13 سالگی تا الان که در شرف 19 سالگیم احساس میکنم بهش علاقه مندم ولی حتی 5 سالم هست ندیدمش و دلم پر میزنه که ببینمش🥲

نمیدونم خلاصه چند ساله که به جایی از قلبم جاش دادم و خب نمیدونم احساس میکنم این علاقه بدون دلیل نیست بنظرتون خداجونمون این علاقه رو گذاشته تو دل من که یه روزی ما بهم برسیم؟:)))) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ، هورمون های شما فعال شدن و احتمالا پسر دیگه ای اطرافت نیست برای همین زوم کردی روی آدمی که چند سا ...

نه واقعا زوم نکردم

درسته دوست پسر ندارم ولی خواست خودم بوده 

وگرنه رل زدن کاری نداره که

ولی خب این قضیه اش فرق میکنه:) 

از اون جایی که مذهبی نیستم ولی طبق منطق و تجربه میگم احساسات توی این سن خیلی قابل اعتنا نیستن.

چه بسا که اون آدم ممکنه الان شخصیتش تغییر کرده باشه و دنیا و نگاهش و روحیاتش با شما تفاوت داشته باشه. 

فرصت بیشتری به خودت و روند زندگی بده و قسمت منطقت رو فعال تر از احساساتت نگه دار. 

کلییییی وقت داری هنوز

وقتی بچه بودی تو ناخوداگاهت اینجوری حس کردی رسیدن به این چیزا نیست برو پیششون یا به یه واسطه بگو این ...

اخه من اصلا نمیتونم بگم چون اولا فامیله بعدشم من اصلا روم نمیشه درباره این چیزا حرف بزنم با خانواده:) 

یه نصیحت از من به تو 

سمت پسر جماعت نرو 

وقتی بفهمن خوشت ازش اومده خیلی رفتار بدی دارن و لوس میشن

اما اگ تحویلشون نگیری و سمتشون نرید خودشون سمتتون میان 

خیلی قشنگه از بچگی یه عشق دو طرفه باشه و وقت بزرگ شدن ازدواج کرد اما وقتی مطمئن نیستی و یه طرفست بیخیالش شو

:):)     :)