2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
چاره ای جز صبر ندارم عطیه جان  امیدم تنها به خودشه اما امتحان سختیه

عزیزم من دو تا مقاله خوندم یکی شو برات میفرستم بخون

در هر دو مقاله نوشته اگر شخص در بارداری سرخچه بگیره این عوارضی که میگی احتمالش هست ولی واکسن سهوی در سه ماه اول عوارض حادی که میگی و حتی سندرم سرخچه مادرزادی رو هم نداشته https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://yafte.lums.ac.ir/article-1-31-fa.pdf&ved=2ahUKEwjPkKHInIjxAhV0nVwKHYp3CrMQFjAEegQIDhAC&usg=AOvVaw06PA3GJ2rWR0bapgWgTHNY

بله گلم آزواسپرمه 

اسپرم شوهرشما هم ازبیضه گرفتن درسته؟شما جنیناتون‌چطوربودن؟

من دوبسته جنین فریز داشتم‌که برای انتقال جنین شناس گفت یه بستهدشو یروز زودتر ازفریز خارج کردیم ضعیف بودن ازبین رفتن یه بسته دیکه ذوب کردن دوتا bcانتقال دادن جنین ها aو b بودن علتشو پرسیدم‌میگه اسپرم بیضه بدده گاهی وقتا توقع رشد دارن دیکه جنین ندارم اگه منفی بشم برابار سوم باید پانکچر بشم.

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و ...

عزیزم از کجا معلوم که اون دو تا نوزاد ناشنوایی یا نابیناییشون بخاطر اون واکسن بوده باشه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
میشه بپرسم چه داروهایی مصرف کردین قبل از میکرو

كيوتن-اينوفوليك-ماكاويت- قرص و آمپول د٣- فوليك اسيد ٥- ASA- 

چون طبعم سرده خيلي گرميجات خوردم، مثل خرما و عسل و دمنوش دارچين و گل محمدي و به و زيره

شكمم رو هم با روغن سياهدانه چرب ميكردم. 

همسرم دارو خيلي خورد اين دوسال، البته اورولوژ براش تجويز ميكرد، سلنيوم و قرص ژل رويال ١٠٠٠ و زينك و ويتامين اي و اسپريژن . يه قرص هم دكتر خودم بهش داد كه اونم خيلي خوب بود اسمش يادم نيست متاسفانه. همسرم اين سري حجامت عام و كبد هم رفت و داروهاي طب سنتي هم خورد كه همشون پودر بودن و با عسل مخلوط بودن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سارا جون تا حالا پیش 3 تا دکتر رفتم حرف همشون عین همه میگن سال 82 این واکسن به کل ایران تزریق شده و ...

ای بابا

خودتم که اینا رو خوندی و میدونی 

به خدا اون‌ بچه گناه داره 

خواهش می کنم الکی واسه اتفاقی که نیفتاده و ان شاء الله که نمی افته خودت رو عذاب نده

چرا ازالان داری به بدترین چیز فکر میکنی تو باردار های دیگه مگه سندرم یا معلولیت نیس ۱درصد خیلی احتمالش کمه استرسی که داری بدتره خدا کهواینجورمعجزه شونشونت داده خودش هم حفظش میکنه

یا رب العالمین
عزیزم من دو تا مقاله خوندم یکی شو برات میفرستم بخون در هر دو مقاله نوشته اگر شخص در بارداری سرخچه ب ...

اره اینو خودم چندبار خوندم یه جاش میگه ریسک نداره چون همه اون زنای تحت کنترل 2 هفته بعد تزریق واکسن حامله شدن یعنی تا جفتم تشکیل شه میشه 3 هفته و این واکسن تنها 28 روز تو بدن زندس یه جاش میگه دکتر میلر میگه اگه تو هفته 1 تا 4 لقاح زده بشه 4% ریسکه بخدا خودمم دارم دیوونه میشه تمام مقاله های خارجی رو دانلود کردم

مال من دقیقا 1 هفته بعد لقاح تزریق شده

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
چرا ازالان داری به بدترین چیز فکر میکنی تو باردار های دیگه مگه سندرم یا معلولیت نیس ۱درصد خیلی احتما ...

همسرمم همینو میگه میگه این همه ادم سالم بچه دار میشن اما ممکنه بچه مشکل دار باشه پس اونا چی بگن 

اما میگم این حماقت و من کردم نمیتونم خودمو سرزنش نکنم

برام خیلی دعا کن گیسو جان دعا کن خدا به دلم ارامش بده 

بخدا نمیخوام فکر کنم اما امروز وقتی دکتر با لبخند بهم گفت خیلی تمایل داری میتونی سقط غیر قانونی کنی تمام قلبم مچاله شد اخه اون چی میدونه که من چجوری این معجزه رو دارم که انقدر راحت حرف از سقط میزد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم از کجا معلوم که اون دو تا نوزاد ناشنوایی یا نابیناییشون بخاطر اون واکسن بوده باشه 

نمیدونم آرزو جونم بخدا خون به مغزم نمیرسه 

چاره ای جز صبر ندارم برای ارامشم دعا کن قربونت برم

خب پس فدات شم دیگه اصلا نگران نباش برو لذت ببر و مطمین باش هیچی نمیشه. خیالت راحت اونی که داده خودشم حفظش میکنه حالا ببین. قربون چشمات گریه نکن عزیزم انشالله که این روزا تموم میشه و نی نی رو صحیح و سلامت بغل میکنی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
[QUOTE=194160021]سلام دلارام جون ،بلا دور باشه انشالله ،وااای که این چند روز چقدر تو فکرت بودم ،حتی ...

قربونت عزیزم .خدا رو شکر که خودت حالت بهتره گلم .نگران گل پسر هم نباش،دیدی که گیسو هم گفت خواهرش کرونا داشته ولی بچه ش خدا رو شکر مبتلا نشده بود .برات آیت ال کرسی میخونم عزیزم .انشالله که زایمان راحتی داری فقط ما رو از حال خودت و نینی بی خبر نزار ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما کیا همسرشان اسپرمش مشکل داشته ولی باردارشدن؟؟

من همسرم کم تحرک بود اسپرمش و واریکوسل درجه 3 داشت ولی یکبار طبیعی باردار شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست