2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044598 بازدید | 684400 پست
منم امروز روز ۱۳م مرسی از دعات انشالله الان بارداری👶 حالت چطوره؟ از علائمت بگو

ممنونم عزیزم... غیر از سه جهارروز گذشته که درد پریودی داشتم دیگه هیچ علامتی ندارم😥 حتی سینه هام هم کوجکترین درد یا تغییری نداشتن😥

انشالا که شمام مامانی💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@چیکا1   چیکا جون من الان سه روزه تهوع خیلی شدید دارم هرشب میرم سرم و امپول دمیترون میزنم از امروزم بهم گفتن قرص دمیترون هر ۱۲ ساعت بخورم هیچ تاثیری نداره هیچی نمیتونم بخورم تا صبح بیدارم شما این حالتو داشتی اگه داشتی چیکار میکردی که بهترشی حتی لواشک و چیرای ترش میخورم خوب نمیشم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
فرزی جون حالت چطوره ؟ روز چندمی ؟ بی بی چک نزدی؟ من شنبه نوبت انتقالمه الان حس و حالم خوبه کاش هم ...

سلام عزیزم. روز ۱۳. نه نزدم😄🙈

ای جونم بسلامتی، آره واقعا خیلی استرس داره

بقول خودت اگه کتاب بخونی و خودتو مشغول کنی به خیر و خوشی تموم میشه نگران نباش.

ولی اگه مثه من تمام کامنتارو بخونی و دنبال علائم باشی استرس میگیری😉

ان شالله که مامان میشی😍👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه بعد از به ربع خیلی کم رنگه ندا جون  یه جا خوندم که معتبر نیست اینطوری

عزیزم خیلی بعیده این منفی باشه فردا صبحم بزن بعده هرچقدر باز اینطوری شد حتما مثبتی

@چیکا1   چیکا جون من الان سه روزه تهوع خیلی شدید دارم هرشب میرم سرم و امپول دمیترون میزنم از ...

سلام نداجون. نه عزيزم اينجوري نبودم. فقط ميدونم توروخدا درمانگاه و اينجور جاها نرو خيلي خطرناكه من هفته پيش رفتم فشار بگيرم رفتم پيش دكتر درمانگاه كه برام ازمايش بنويسه كلي دعوام كرد كه چرا با اين وضعت مياي اينجا روزي فلان قدر بيمار كرونايي مياد و ميره خيلي مراقب باش فداتشم. من حس ميكنم نون سوخاري ممكنه كمكت كنه بازم با دكترت مشورت كن شايد چيز بهتري برات تجويز كنه مامان مهربون.

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم... غیر از سه جهارروز گذشته که درد پریودی داشتم دیگه هیچ علامتی ندارم😥 حتی سینه هام هم ...

مثل منی عزیزم. منم فقط سه چهار روز پیش حس پریود داشتم ولی الان سینه هام سفته

امید بخدا

هرچی خدا بخواد همون میشه تمام تلاشمونو کردیم و کاری از دستمون ساخته نیست

امیدت قابل تحسینه🥰 انرژیِ خیلی خوب و مثبتی داری انشالله دلت شاد میشه😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جون حالت چطوره ؟ روز چندمی ؟ بی بی چک نزدی؟ من شنبه نوبت انتقالمه الان حس و حالم خوبه کاش هم ...

سلام عزیزم، انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و دامنت سبز شه، منم فردا میرم سونو اگه ضخامتم خوب باشه گفت انشاءالله شنبه 24 سیکلت انتقال میدم، من روز 14 سیکل ضخامتم 6.34 بود، دکتر قرص استرادیول رو از 3 به 4 تا تغییر داد، شما چند سیکل برات انتقال میدن؟ ضخامتت الان چنده؟ به نظرت 24 سیکل دیر نیس برای انتقال؟ آخه دیگه تقریبا نزدیکای موعد پریوده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@چیکا1   چیکا جون من الان سه روزه تهوع خیلی شدید دارم هرشب میرم سرم و امپول دمیترون میزنم از ...

سلام عزیزم من تجربه ای نداشتم.ولی اصلا چیزای ترش مثل لواشک آلوچه گوجه سبز نخورین چون بدتر میشه.صبح کنار تخت بیسکوییت ساده نه ویفر نه شکلاتی یا تکه نون سنگک یانون سوخاری بزار قبل ازبلند شدن بخور.در طول روز همین کارو انجام بده.قرص ب ۶ از دکترت بپرس  بخورین.ولی ترشیجات استفاده نکن.مواد خوراکی وغذاهای طبع سرد کمتر استفاده کن.زود خوب میشی واین روزها میگذره عزیزم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام نداجون. نه عزيزم اينجوري نبودم. فقط ميدونم توروخدا درمانگاه و اينجور جاها نرو خيلي خطرناكه من ه ...

مرسی عزیزه دلم اره بخاطر همین قرصشو دادن که دیگه نرم نون سوخاری امتحان نکردم اینم امتحان میکنم ببینم چطوریه

سلام عزیزم من تجربه ای نداشتم.ولی اصلا چیزای ترش مثل لواشک آلوچه گوجه سبز نخورین چون بدتر میشه.صبح ک ...

من خیلی چیزای ترش و سرد واسه تهوع میخوردم فکر میکردم خوبه 😐😐😐مرسی عزیزم از راهنماییت همین کارو میکنم