2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم 

یکی از دوستامون که دو قلو بارداره اسم کامل کاربریش یادم نمیاد 

دارچین بود انگار .باهاش کار دارم .کسی میدونه اسم کامل کاربریش رو ؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ایشالا سفت چسبیدن به دل مامانشون.پناه برخدا.ایشالا خدا به دلت نگاه کنه😍من براتون خیلی دعا میکنم

قربون دل پاکت...💙

خدا به قلب مهربون شماهم نگاه کنه و دلتو خییلی زود شاد کنه مامان خوش قلب💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
الهی آمین عزیزم.ان شاءالله  جوابتون مثبت باشه و۹ماه لذت ببری وبعدش  نی نی حسابی به اندازه ...

الهی آمیییییییییییین واسه هممون💙💙💙

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

سلام بچه ها من حدود۲ ماهه دارم مکمل هارو مصرف میکنم.مشکلی از نظر کیست و...ندارم.ولی ماه پیش یک هفته عقب انداختم.این ماه هم یک هفته جلو انداختم وبا اینکه ۹ روزه هستم از اولش وضعم شدید بود تا روز ۴ ودیگه یک هفته ای هم تموم شد.  دوستام میگن این عقب وجلو انداختن نشونه خوبیه.بنظرتون طبیعیه،؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم امروز 12 انتقالمه و ده ساله منتظرم. پنجمین انتقالمه... دل تو دلم نیست... 💙 خدا خودش به هممون ...

منم امروز روز ۱۳م

مرسی از دعات انشالله الان بارداری👶

حالت چطوره؟ از علائمت بگو

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه .دارم داغون میشه .تو هفته ۲۴ هستم .پریشب تو خواب برای اولین بار خونریزی کردم شدید .قرمز و روان بود.رفتم بیمارستان بچه ام قلبش میزد .ولی همچنان خونریزی دارم. دکتر بهم شیاف پروژسترون ۴۰۰ داده شبی یکی .و انوکسامم قطع کرده و استراحت مطلق فقط برای دستشویی بلند میشم. بچه ام تکون میخوره 🥺🥺🥺 ولی همچنان خونریزی دارم .نمیدونم باید چیکار کنم فقط دارم دق میکنم .تو رو خدا هر کس تجربه ای داره بگه .تا حالا اصلا لک و خونریزی نداشتم .بچه ام هم پسره 😔😔😔

بچه ها تو رو خدا هر کس تجربه ای داره کمکم کنه .دارم داغون میشه .تو هفته ۲۴ هستم .پریشب تو خواب برای ...

عزیزم من تجربه نداشتم ولی فقط استراحت  مطلق داشته باش.دارو وشیاف که گفته مصرف کن.اگر بیشتر شد به دکترت زنگ بزن یا برو کلینیک.فکر کنم اگر لگن بزارین بهتره تا برید سرویس بهداشتی البته به دکترتون بگید..اصلا نگران نباش سعی کن استراحت کنی وذکر بگی نمازتونم دراز کشیده بخونید.نگرانی حال جسمتون بدمیکنه.منم براتون دعامیکنم زودتر خوب شی عزیزم.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم من تجربه نداشتم ولی فقط استراحت  مطلق داشته باش.دارو وشیاف که گفته مصرف کن.اگر بیشتر شد ب ...

اخه اینجا کسی رو ندارم که کاری برام کنه .کرونا هم گرفتم نمیتونم به کسی بگم بیاد .شوهرمم خون میبینه غش میکنه .پریشب هم تا دامن منو دید غش کرد بیهوش شد .نمیدونم چه خاکی به سرم کنم 😔😔