2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044588 بازدید | 684400 پست
اره برا منم اول رقیق بود بعد که انوکسا رو قطع کردم خونریزیم غلیظ شد و تیره شد، توکلت به خدا باشه ان ...

ممنون از قوت قلبت عزیزم .دعا کن بچه ام سالم باشه و بمونه برام 🙏🙏🙏

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان.ماه دیگه انتقال دارم دفعه اولمه.. عفونت گرفتم چیکار کنم ؟؟خیلی میترسم بخاطر عفونت سیکل ک ...

سلام عزیزم .از همین الان برو دکتر برا عفونت .حتما باید درمان بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم البته سری دومه بدون تعیین جنسیت  دوبار اول پی جی دی کردم منفی شد

عزیزم دوبار اول که منفی شدی بخاطر پی جی دی بوده ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
 مرسی عزیزم الهی آمین😍 یعنی میشه اینایی که گفتی مال بارداریته یا از اولین روزی که انتقال دادی ...

فرزی جون حالت چطوره ؟

روز چندمی ؟

بی بی چک نزدی؟

من شنبه نوبت انتقالمه الان حس و حالم خوبه کاش همینطور بمونم و استرس نگیرم 

عزیزم دوبار اول که منفی شدی بخاطر پی جی دی بوده ؟

نمیدونم ولی دکترم گفت جنین‌هات بعد از پی جی اس ضعیف میشن که دیگه بدون پی جی اس انتقال دادم مثبت شدم ولی تو هفته پنج سقط شد بعد گفتن هیسترو کنم پولیپم رو برداشتن قوس رحم رو خراش دادن انتقال دادن تا ببینیم خدا برای این بنده ش چی می‌خواد 

بچه ها روز دوازدهم  اینم بی بی چک من  حقیقتش دیگه امیدی ندارم

يه هاله داره هاااا، بزار بيشتر بمونه ببين پررنگ ميشه؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نمیدونم ولی دکترم گفت جنین‌هات بعد از پی جی اس ضعیف میشن که دیگه بدون پی جی اس انتقال دادم مثبت شدم ...

انشاالله که خیره عزیزم 

مطمئن باش هر تصمیمی خدا واست گرفته باعث قشنگ تر شدن زندگیته