2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاییده به هر کسی نمیدن باید چند تا سقط داشته باشی تا بدن همون اینترالپید بگیر 

چشم همون رومیگیرم دیگه چاره چیه. 

بخوام ازادم بگیرم پولشوندارم. چه قوانین خوبی داریم ماتوکشور خداروشکر😒😒😒

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 واقعا هیچ کلمه ایی نیست که شما رو تسلی بده  نه گلم اگر قرار بو ...

مرسی عزیزم

من ۱۰ سال پیش باردار شدم البته بارداری سختی داشتم چون از هفته ۱۰ انقباضات شکمی داشتم و تقریبا هر یکی دوهفته یه شب بیمارستان بودم دکتر احتمال زایمان زودرس داده بود و البته به لطف امپولا و داروها سپری شد با چند نوبت و خونریزی شدید حتی تو ماه های اخر 

جفت پایین بود بعداز زایمان پاتولوزی جفت چیز خاصی نشون نداد 

بعدش ۵ سال پیش طبیعی باردار شدم که هفته ۵ خونریزی افتادم بعدش هم قلب تشکیل نشد و هفته ۱۰ سقط شد

بعد از اون باردار نشدم تا وارد سیکل شدم 

جواب عکس رنگی رو که فرستادم ذخیره تخمدان هم ۰/۸بود پانکچر شدم ۴ تا تخمو داشتم هربار از وضعیت رحم خیلی راضی بودم ۴ تا جنین شد که گفتن دوتاش faهست یعنی خوب نیست میگفت فاصله مولوکولی خوبی نداره یکیش رو فرش انتقال دادم منفی شد 

برای دومی دوتا واریوپپتیل زدم به فاصله ۲۸ روز بعدش موعد پریودم که گذشته ال دی شروع کردم و از روز دوم ۴ تا استرادیول از روز ۹ استرادیول شد روزی ۵ تا و انوکساپارین شروع شد که روز ۱۱ صخامت ۷/۵و سه خطی بود گفتن روز ۱۵ انتقال 

دوروز قبل از انتقال هم prpکردم اما باز هم منفی شد

دقیقا برای منم همینه . سوال منم هست منم لایک کن بی زحمت ببینم چجوریاست . انتقال دادی شما ؟

من هنوز انتقال ندادم عزیزم، قراره ماه آینده خدا بخواد انتقال بدم

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
دقیقا برای منم همینه . سوال منم هست منم لایک کن بی زحمت ببینم چجوریاست . انتقال دادی شما ؟

راستی یکی دوستام انتقال داشته که بخاطر پیدا نشدن قرص استرادیول کنسل شده،منم هر داروخانه ای رفتم نداشتن،حالا موندم چیکار کنم واسه موقع انتقالم،هر جا رفتم میگن دو سه ماه دیگه شاید پیدا بشه،بخاطر تحریم...

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
برا من ۸بود و دکتر گفت عالیه

عه خداروشکر. ان شاالله که ذوق زده مون می کنی با جواب آزمایشت عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله به حق فاطمه زهرا دوقلو باردار شی گلم.منم 7ساله منتظرم البته انتقال اولم آبان ماه مثبت شد ولی ...

آیییی قربون نفست .ان شاء الله شما هم بزودی خبر بارداریتو بهم میدی 

دکتر کتابی بله سه ۳بار  قوس رو نه اصلا ولی پولیپ رو چرا گفتن ۷میلی عمل نمیخواد ولی خب چون سقط ...

آره مثل اینکه باعث سقط میشه گاهی. پس ایشالا حل شده دبگه مشکلت.

یه سوال، اون سه بار قبلی یادته عمق رحمتو چند سانتیمتر گفته بودن بهت؟ آخه من همش فکر می کنم دفعه ی قبل زمان انتقال عمق رحممو گفته بودن ۸ سانت! 

راستی بازم جنین داری؟ به من گفتن این پریود نه پریود بعدی ال دی مصرف کنم و برم برای شروع سیکل انتقالم  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره مثل اینکه باعث سقط میشه گاهی. پس ایشالا حل شده دبگه مشکلت.  یه سوال، اون سه بار قبلی یادته ...

نه اصلا عمق رحم نگفته بودن 

ممنونم عزیزم جنین بله دوتا دیگه 

انشاالله که مثبتی🥰

اخر خرداد آماده میشه مرسی از دعات عزیزم😘

حتما خوبه عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد