2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
اره سمر چرا هیچی رو قبول ندارن منم چسب جنین رو گفتم گفت نه  ما تنها چیزی که به مریضامون میدیم ...

والا من از دکترم پرسیدم گفتن چون علمی نیست و ثابت نشده و فقط پول اضافه خرج کردنه میگن وقتی چیزی فقط در حد فرضیه است و هنوز هیچ جای دنیا به صورت علمی ثابت نشده چرا اینکارو انجام بدیم میگن اینا تاثیری نمیزاره والا نمیدونم فک کنم همین جا یکی دونفر انجام دادن و لنفوسیت رو ولی تاثیرگذار نبوده. من که کلا گیج شدم همه چی رو دیگه سپردم بخدا ولی با این حال بعضی موقع ها میگم با خودم دیگه اگه تو تقدیرم مادر شدن باشه میشه 🤗

گاهی هم میگم وای نکنه اگه فلان کارو کنم میشد شانسم بیشتر بشه 

در اندک من تویی فراوان یارب..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما گل لطفاکمکم کنید آزمایش اسپرم همسرم مورفوش خیلی پاینه ۴هست یک سال فرتیل ایدیاویتامین سی کیک روزدرمیان ای استفاده میکردولی مورفوش پاین هشت داریوش هم نداره لطفا اگه میدونیدچه قرصی خوب هست و تحرک ومورفووتعداداسپرمشوزیادمیکنه بهم معرفی کنید خیلی ممنونم

سمر جون چقد درکت میکنم  منم دقیقا همش دنبال ی ریسمانم که بهش چنگ بزنم و نتیجه بگیرم  هرچ ...

عزیزم بنظرم اگه تمام آزمایشهارو دادی و مشکلی نبوده دیگه بقول دکتر من شانسه میگه میکرو مثل سکه میمونه دو رو داره یا شیر میشه یا خط.

از شهر دیگه بخوای بری شهر دیگه برای درمان استرسا و سختیای خودشو داره اگه دکترت تو شهرتون حاذق هست بنظرم عوض نکن چون دردسرهات  بیشتر میشه فقط تضمینی هم نیست که بیای دکتر دیگه صدرصد بارداریه میگن میکرو با تکرار به موفقیت میرسه چه میدونم من خودم واقعا اینروزا گیجم و نمیتونم درست تصمیم گیری کنم راجع به هیچی ولی فقط میگم اگه دکترت آمار مثبتی خوبیه داره و حس خوب نسبت بهش داری و راحتی باهاش بهش اطمینان کن اگه نه عوض کن.

منم تنها مشکل جدی همسرم هست خودم مشکل خاصی ندارم کم کاری تیروئید که الان به دارو نرمالم  ایمنی انعقادی هم اوکی بودم. مرکز ما هم قبول نداره اینکارارو  حتی چسب جنین و سرم .... میگه ما فقط هچینگ میکنیم و اینا هنوز مقاله هستن و ثابت شده نیستن اصلا.

شما همسرتون  و خودتون کاریوتایپ هم دادین؟ من خودم چندسال پیش داده بودم و نرمال بود اینبار مرکز برای همسرم نوشته دعا کنید برای همسرمم نرمال باشه و برم باز انتقال که انشالله این بار شانس با هر دومون یار باشه عزیزم. نبودن نی نی تو خونه های ما واقعا دیگه شده درد بزرگ گوشه قلبم درد و کمبود بزرگیه که امیدوارم هیچ زنی این دردو نکشه هیچوقت.

در اندک من تویی فراوان یارب..
والا من از دکترم پرسیدم گفتن چون علمی نیست و ثابت نشده و فقط پول اضافه خرج کردنه میگن وقتی چیزی فقط ...

سمر اعتماد کن حتما لازم نیست 

ولی خب به قول زینبی انجام هیسترو ضرر نداره که

من که الان مشکلم آندومترمه خدا از اون دکتر که این بلا رو سرم آورد نگذره

وگرنه من پارسال فقط یه آسپرین داشتم و مثبت شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم مرسی از دعای قشنگت الهی آمین الهی فقط ما مادر بشیم دیگه چقد موش آزمایشگاهی شدنش مهم نی بخدا من ...

فدات😘😘😘

نگواینطوری عزیزدلم خودت میدونی همشون کلی عوارض دارن بچه یه مادرقوی وسالم میخواد نه اینکه همه جاش بلنگه بعدبچه, این داروهام که اصلامعلوم نیست چه عوارضی دارن وچی به چیه. فقط خدارحم کنه همین وبهمون بچه بده

منم امروز ازوقتی خوندم راجب لنفوسیت تراپی بدترازقبلم سردرگم شدم

اي جان دلم همش اثرات سختي و داروهايي هستش كه استفاده ميكنيم اشكال نداره فداتشم اين چند روزم ميگذره ب ...

الهی به سلامت بگذره برات عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ولی دکتر گفت تعداد زیر یک میلیونه

درسته تعداد و مرفولوژی افتضاحه تحرکش ۵درصده dfiمشکل نداره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کسی میدونه انتقال با بیهوشی چقدر هزینش میشههه ؟  رو جنین ها تاثیر نمیزاره ؟ من نمیخام ببینم که ...

سلام عزیزم من با بیهوشی انجام دادم هزینه ش ۶۰۰ تومن بیشتر بود نه تاثیر منفی داره نه مثبت تنها نکته مثبتش برای منی که خیلی استرسی و ترسو بودم این بود که هیچی نفهمیدم و دکترم راحت کارشو انجام داد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خب اینترالیپید برام نوشته خوددکتره اماتعدادشونمیدونم اهان من فکرکردم هردوز1500میشه گفتم6تومن. پس ک ...

خوب خواهر همون اینترالیپید بگیر راحت

سلام عزیزم، ممنون، تو خوبی ؟ اره گلم، سلامت باشی مهربون، امروز نهم سیکلم، دارم استرادیول می خورم، گف ...

الهی به سلامتی عزیزم 

خداروشکر❤❤❤❤

چه جالب بدون هزینه تعیین جنسیت کردن

ایجاااان وای خدا حفظش کنه برات الهی به سلامتی انتقال بدی عزیزم

اره به خاطر همین گفتن چون باید دوباره هفته ۱۳ cvs کنیم 

ولی به من تا الان چیزی درمورد چندتا انتقالش چیزی نگفتن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انتقال که درد نداره خواهر مثل معاینست  تازه به من امپول شل کننده عضله زدن اصلا نفهمیدم

من سر iui که همه میگفتن درد نداره مردم و زنده شدم رحمم و قیچی نگه میداشت اصن یه کارایی میکردن من ضعف میکردم قشنگ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته