2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
عزیزم خوبی؟ گل پسرماچطوره؟  منظورم اینکه درمورد این مشکل توضیح میدی چیه؟ من سردرنمیارم. یعنی ا ...

ببین گلم مربوط به مشکلات ایمنی و انعقادی هست اینا 

و اینکه چرا هیسترو رضایت ندادن، اتفاقا بعد از چند تا انتقال منفی خیلی خوبه انجام بشه هیچ ضرری هم نداره گلم

با خیال راحت تمام تجویز ها رو انجام بده ان شاء الله این دفعه درست میشه و مامان میشی 

آره گلم احتمالش هست به خاطر اون مشکلات نگرفته باشه، و اینکه من جای شما بودم حتما هیسترو هم انجام می‌دادم چون گاهی مشکلات کوچکی هست که فقط با هیسترو درست میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من انتقال دومم هم منفی شد  همسرم هم از اول شرط کرده ...

سلام عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 واقعا هیچ کلمه ایی نیست که شما رو تسلی بده 

نه گلم اگر قرار بود عکس رنگی معجزه کنه که خیلی عالی بود و نیازی به ivf نمیشد، عکس اگر قرار باشه چاره ساز باشه همون دفعه اول باید اثرش رو نشون بده

ضمنا این چه شرط حرص دربیاری هست که همسرتون گذاشته، خوبه حالا آقایون تنها سختی شون نمونه دادن هست و تمام آمپول ها رو به ما خانم ها میزنن، پس اگر قرار بر شرط باشه این ما هستیم که باید شرط بذاریم

ببین گلم بهشون این آگاهی رو بده که اولا ivf مشکل هر دو هست نه یک نفر(بعدا هم بچه داری وظیفه هر دو هست نه فقط مادر) دوما رمز موفقیت در ivf تکرار هست و صبوری زیاد، چون شانس موفقیت در هر سیکل بین 30 تا 40 درصد هست متاسفانه و نه بیشتر، پس شرط گذاشتن معنی نداره گلم

اگر دوست داشتی کارایی که تا الان انجام دادن و آزمایش ها و اینا رو اینجا بگو برای دفعه بعد بدونیم باید چی کار کنیم که نتیجه بگیری ان شاء الله 

اره واقعا بی انصاف هستن تعجب کردم 🙄هر جنین اضافی ۷۰۰ تومن بود

برا من اخر فروردین قیمت دادن ۵ تا جنین ۴/۷۰۰ اخر اردیبهشت که انتقالم بود شده بود۹/۵ یعنی ۱۰۰ درصد افزایش قیمت

۲میلیونم هزینه بیوپسی جنین شناس شد

قبلشم حدود۶-۷ هزینه های بیخودی ازمایش ژنتیک دکترم میگفت چون تعین جنسیت میخوای باید ازمایشای ژنتیک انجام بدی اینا فقط هزینه های تعیین جنسیت بود 

حالا من چون دوبار پانکچر شدم و دفترچه هم نداشتم و راهم دور بود هزینه هام سر به فلک کشید بیشتر از ۷۰ میلیون اگه با هزینه هتل و هواپیما حساب کنم که خدا میدونه چقد شده

بیشتر از۱۶-۱۷ بار تهران رفتم هربار کلی مسافت و استرسو هزینه

برام دعا کنید امروز روز ۹ انتقالم هست

برا من اخر فروردین قیمت دادن ۵ تا جنین ۴/۷۰۰ اخر اردیبهشت که انتقالم بود شده بود۹/۵ یعنی ۱۰۰ در ...

چند جنین انتقال دادی انشالله که خدای مهربون دلت رو شاد کنه و جوابت مثبت باشه شما هم ابن سینا بودی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام نیلداجون خوبی.نی نی خوبه .رفتی سونو دیروز چه خبر.نی نی گلت دیدی .صداقلبشوشنیدی؟    

سلام عزیز دلم

مرسی که به یادم بودی بله دیروز رفتم دیدمش و قلبشم به لطف خدا و دعای شما دوستای عزیزم میزد

راستی واسه کیوتن پرسیدی من بعد ناهار و بعد شام میخوردم حالا باز هرجور خودت راحتی تنظیم کن میتونی بعد صبحانه و شام بخوری که 12 ساعت فاصله باشه مکملا باهم تداخل ندارن اگه دقت کنی تو قرصای مولتی ویتامین همه اینا باهم هستش

ماکاویت و پرگناکر کانسپشن و داروخونه مرکز ابن سینا داره 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلامت باشی عزیزم انشاالله قسمت همه بشه❤

مبارکه عزیزم ایشالله به سلامتی به دنیا بیاریش نینی خوشگلتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسیییییی مهربون جانم🤗❤❤خدا نگه داره نینیهاتوووو😘

مرسي عزيزم مامان خانووووم😍♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه هنوز دوازدهم میرم..شما چی؟

منم نرفتم هنوز، ١٥ ام ميرم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️