2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044436 بازدید | 684389 پست
بچه ها من هفته اي يدونه ويتامين دي پنجاه هزار ميخورم دوزش زياد نيست؟ كسي اطلاعي داره؟

بعد فک کنم چون شما پردنیزولون مصرف می کنید حتما مکمل کلسیم و ویتامین دی باید استفاده کنید به خاطر اون گفته هفته ای یه دونه حتما با پزشکتون مشورت کنید 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها شما اولین سونو گرافی بعدانتقال واژینال بوده؟ دکترم واژینال قراره بکنه میترسم خونریزی کنم 😥

تا ۸هفته اصولا واژیناله سونوگرافی ها

نگران نباش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربون جون منم به دکترم گفتم لنفوسیت تراپی رو گفت از نظر علمی تایید نشده نمیدونم چرا ولی گفت ما ...

سمر جون چقد درکت میکنم 

منم دقیقا همش دنبال ی ریسمانم که بهش چنگ بزنم و نتیجه بگیرم 

هرچی چکاب انجام میدم هیچ مشکلی ندارم فقط همسرم ضعیفه که اونم گفتن جنینات خوبه نمیدونم دیگه چیکار کنم 

دکترمو عوض بکنم یا نه 

چون هرچی نگاه میکنم همون کارایی که برا بقیه انجام شده برا منم انجام داده ولی به لنفوسیت تراپی و چسب جنین اعتقادی نداره فقط انوکسا و پردنیزولون میده ... و اگه ایمنی خیلی بالا باشه سرم میده که مشکل ایمنی نداشتم فقط تست apca ندادم 

الان استرس دارم برم انتقال و منفی شم باز 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم برام سواله که از رو عمق رحم هم میشه فهمید رحم قوسی هست یا نه؟ برا من عمق رحمم 7.5 بود که احساس م ...

برا من ۸بود و دکتر گفت عالیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم ببخش من خیلی وقته نینی سایت نیومدم انقدر برا گرفتن سروم به دردسر افتادم که کلا مغزم هنگ ب ...

عزیزم من دقیقا دیروز یادت افتادم خیلی برات دعا کردم که نتیجه گرفته باشی 

ایشالا همین انتقال مثبت میشی میای از تجربه بارداریت میگی برامون 🤲😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره سمر چرا هیچی رو قبول ندارن منم چسب جنین رو گفتم گفت نه  ما تنها چیزی که به مریضامون میدیم ...

سلام خواهری خوبی؟توی چه مرحله ای هستی؟

منم برام سواله که از رو عمق رحم هم میشه فهمید رحم قوسی هست یا نه؟ برا من عمق رحمم 7.5 بود که احساس م ...

نه عمق رحمت خوبه نگران نباش

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم من دقیقا دیروز یادت افتادم خیلی برات دعا کردم که نتیجه گرفته باشی  ایشالا همین انتقال مث ...

فدات خواهری انشالله 

خدا دل هممون رو شاد کنه 

چه جالب عزیزم دقیقا مثل من بودین منم ماه پیش هیسترو کردم با همین مشخصات

چه جالب! دکترت کی بود، قبلا انتقال داشتی؟ قبلا بهت کسی گفته بود اینهارو یا تو هیسترو فهمیدن؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
تو خود ابن سینا انجام دادین ؟ منم باید لاپرا بشم وهیسترو میگن تیم ابن سینا براین کار عالیه .منتهی من ...

در زمینه لاپرا واقعا استادن خدایی هرکی کرده من ندیدم ناراضی بوده باشه

سلام خوبی من هفته ۱۷بارداری هستم شما چی؟ من که تازه دکتر بهم روزانه ویتامین دی۱۰۰۰داده بخورم حتما ...

سلام عزيزم انشالله بسلامتي😍من ١٤ هفته هستم قبل از بارداري ويتامينم ١٧ بود قرص خوردم ازمايش بعديم كه بعداز بارداري بود شده بود ٥٧ اما دكتر گفت هفته اي يدونه ٥٠ هزار بخورم. راستي ١٥ هفته ازمايش غربالگري دادي؟ جنسيت ني ني چيه؟😍تو ان تي براي من گفتش يدونه پسره اون يكي برگشته بود پاهاش بسته بود نتونست ببينه

خداياشكرت....❤️ 
اي جان دلم اره عزيزم هفته ١٤ هستم الحمدالله. اينبار منتظر خبراي خيلي خوبتم مهربونم😍😍😍

فدات بشم عزیزم

آخه خواهری ۵۰۰۰۰ فکر نکنم مناسب دوران بارداریت باشه ها.با دکترت مشورت کردی؟

اصولا ۱۰۰۰ میدن دوز ویتامین د رو

در زمینه لاپرا واقعا استادن خدایی هرکی کرده من ندیدم ناراضی بوده باشه

سلام ثمین جون خوبی؟ این مدت که نبودی همش بیادت بودم مثل اینکه بسلامتی کنجدهاتو اوردی تو دلت .مبارکت باشه .الهی که نه ماه برات بمونن وبسلامتی بغلش یابغلشون کنی.منم شنیدم عالیه اما نمیدونم ازکدوم دکتروقت بگیرم