2777
2789
عنوان

خودکشی

135 بازدید | 27 پست

دوشب پیش میخواستم با قرصام خودکشی کنم 

ولی پشیمون شدم 

دیشبم تو فکرم بود که با چاقو رگمو بزنم 

باز پشیمون شدم 

خسته شدم دیگه 

خدایا خودت جونمو بگیر من عرضه ندارم 

ناتینگ برای گفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداوند این همه وقت گذاشت برای خلقتت و روح خودش در تو دمید 

که تو آخرش حق زندگیو از خووت بگیری؟

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

خودکشی عرۻه نمیخاد

قوی بودن تو این دنیا عرۻه میخاد 

خودکشی مرگ قشنگےِ نیس و حرفشو نزن این دنیا زود گذره ولی اون دنیا تا ابده هیچ فردی  ک خودکشی کرده هرگز بخشییده نشده

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
مسیحی هستی؟

بله

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

خداوند این همه وقت گذاشت برای خلقتت و روح خودش در تو دمید که تو آخرش حق زندگیو از خووت بگیری؟

اگ واقعا ب ته خط برسی چاره چیه وقتی چندددسال صبوری کنی و هیچی ب هیچی چاره چیه وقتی خوشحال نیستی چاره چیه وقتی احساس اضافی بودن داری چاره چیه وقتی میدونی بری زندگی برا بقیه راحت تره چاره چیه وقتی نبودنت حرمتش بیشترازبودنته چاره چیه وخیلی چیزای دیگ