2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044337 بازدید | 684378 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جون .حالت چطوره؟چرا اینقدر استرس داری. شاید اونروز یه چیزی خوردی فشار رفته بالا.دکتر چی گف ...

خوبم الحمدالله فداتشم من جديدا سردرد ميگرنيم خيلي اذيتم ميكنه هروقتم دچارش ميشم حالم به شدت بد ميشه همش هم از بد خوابيم هستش شبا راحت نميتونم بخوابم معدم اذيتم ميكنه ديروزم همين اتفاق برام افتاد با همون حال رفتم دكتر بعدش كه برگشتم يه دوساعتي خوابيدم روبراه شدم شب رفتم گرفتم ١١ رو ٧ بود امروز صبح هم ١١ رو ٨ حالا دوباره امشب و فردا هم ميرم ميگيرم ببينم چجوريه. اخه دفعه قبل هم تو مطب ١٢ رو ٧ بود 

ایشاالله عزیزم باراولته؟

نه دی ماه هم یکی انتقال دادم منفی شد 

کلا تو پانکچر دوتا جنین برام موند

من ذخیرم زیر یکه ۳۹ سالمه و هردو لوله هام بستس😔😔😔فقط باید خدا بخواد که بهم یه کوچولو بده

التماس دعا دارم از همتون

والا چی بگم من فکر نمیکنم فرقی از لحاظ سیستم آزمایشگاهی داشته باشه شاید چون رویان شلوغه دیر جواب مید ...

سلام عزیزم منم همسرم ابن سینا انجام داد دکتر جنتی.اینقدربهش امیدواری داد که وضعیت شماخیلی خوبه وشانس موفقیتتان بالاست.البته من برای جنین اهدایی رفتم ولی گفتن  آز همسرم خوبه وشامل ما نمیشه.واسه همین رفتم صارم سیکل شروع کردم.جوابش نرمال ۲درصد وغیرنرمالش ۹۸ بود.گرید دی ۵۰ بود وگرید آ هم نداشت.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
گیسو جون هنوز داری پردنیزولون میخوری؟ چه مدت خوردی؟  چاق نکرده شما رو؟

منکه یه هفته اس شروع کردم روزی نصف نه من اصلا اشتهاندارم فکر کنم بخاطر متفورمینه میگن بیخوابی هم میاره منکه فرقی کردم شبا هم‌میخورم

یا رب العالمین

باورم نمیشه بالاخره رسیدم صفحه آخر😂😂

دو روزه اومدم تو تایپیک هردفه گوشی رو ول کردم ده صفحه اضافه شده😂

اطلاعات دارویی که از خوندن پیام ها جمع کردم رو میذارم ، تا اونایی که مثل من تازه اومدن ، نخوان مثل من دو روز پیام خونن😂

برای خانم

ال آرژنین

ژل رویال

اینو فولیک

امگا 3 بدون جیوه

فرتیل سی ام

کو آنزیم Q10

ماکاویت

کلسیم

ال کارنیتین

پروکسیکام 10 یک دانه برای قبل انتقال 

ایزوکسوپین هم برای قبل انتقال هست اما دوزش رو ننوشته بودن

پردنیزولون یک ماه قبل انتقال شروع تا یک هفته قبل انتقال ،دوباره یک هفته بعد انتقال شروع

قبل انتقال ماساژ رحم با روغن سیاهدانه ، انواع دمنوش زیره ، به ، دارچین ، گل محمدی  ، هرچیزی که باعث گرمی رحم میشه و حتما بعد انتقال قطع بشه

بعد انتقال هم بعضی خانم ها نوشتن دکتر گفته دوغ بخورن

حالا برای آقا

ژل رویال

امگا 3 بدون جیوه

ویتامین ای

زینک

فولیک اسید

ویتامین سی

کو آنزیم Q10

کلسیم

فرتیل اید## قیمتشو دراوردم یک و دویست😑

موتیلیتی بوست## قیمت 800 😑

کانت بوست 

کیسه یخ روی بیضه

حنا گذاشتن روی بیضه

ناشتا سیاهدونه عسل

عزیزانه فعال اگر مورد دیگه ای یا تاکید بیشتری روی دارویی هست بگید و اضافه کنید.

اگر هم تجربه ی مهمی در فرآیند انتقال دارید حتما بگید ، مثلا چه کارای اشتباهی انجام دادید یا یه کارایی کردید که خیلی موثر بوده .

از نظر دکتر هم ، بچه ها از دکتر انصاری و نصر راضی بودن

بچه های شهرستانی اگر تو شهر شما هم دکتر خوب برای انتقال هست بگید.

من خودم فکر میکنم آدم تو شهر خودش استرس کمتری داری