2777
2789
میشه لطف کنی با جزییات بهم بگی؟

مرغو با فلفل دلمه و سیر و زعفرون و نمک زیاد و ادویه ها و پیاز زیاد آب پز میکنم مرغ ک پخت آبشو میریزم مرغ هارو تو روغن داغ سرخ میکنم حتی موقع سرخ کردن هم روشون زعفرون میریزم دو طرفشو .برا سسش هم کره و پیاز و دلمه و برگ بو و زعفرون و رب گوجه استفاده میکنم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نه سیر میزنم نه زعفرون ولی طعم بهشت میده

خودمم گاهی بدون اینا درست میکنم خوشمزه میشه ب نظرم مرغو فقط با نمک و فلفل تند زیاد آب‌پز کنیم و خوب سرخ بشه خوشمزه میشه

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو نمونه درست میکنم ربی و بدون رب ، برا مدل ربی ، گوشت سرخ میکنم بعد پیاز رنده شده سیر و فلفل دلمه و هویچ تفت میدم ربع هم تفت میدم آب جوش میریزم بعد میزارم داخل فر میزارم خوب قشنگ جا بیوفته آخر هم زعفرون میزنم با یه قاشق چایخوری گلاب محشر میشه اینجوری ، زرشک هم تفت میدم زعفرون و گلاب میریزم توش برنج قاطی کنم عالی میشه ، برا بدون ربی ، مرغ رو با پیاز هلالی فلفل دلمه سیر و زعفرون و آب لیمو خوب مزه دار کنم توی سینی فر میزارم خوب بپزه عالی میشه

خودمم گاهی بدون اینا درست میکنم خوشمزه میشه ب نظرم مرغو فقط با نمک و فلفل تند زیاد آب‌پز کنیم و خوب ...

مرغ اولش با کره تفت بخوره عالی میشه

راز مرغ خومشزه اینه با دمای خیلی پایین و مدت طولانی بپزه

یعنی قبل آبپز؟

اره طعم کره تا اخر میمونه بهش

بعدم روغنش نباید کم باشه مرغ

دیدی رستوران چ چربه اب مرغشون و خوشمزن؟

همونجوری باید باشه

لادن یه کره زعفرونی داره اون خیلی خوبه

بعدم یه تیکه چوب دارچین و فلفل دلمه ی زیاد عالیش میکنه