2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044344 بازدید | 684380 پست
والا چی بگم من فکر نمیکنم فرقی از لحاظ سیستم آزمایشگاهی داشته باشه شاید چون رویان شلوغه دیر جواب مید ...

قربون دستت .مرسی. والا به دکتر مظلوم فرد پیام دادم گفتن احتمالا ازمایش دوم خطای ازمایشگاه بوده وازمایش جدیدتون درسته .موندم برم ابن سینا یه بارم مجدا ازمایش بدن یانه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی کی میری دکتر؟ صدای قلب کنجدت رو بشنوی .ای به قربونش  

قربونت برم فردا غروب نوبت دارم که میشه دقیقا 7 هفته 

خدا نکنه خاله آرزو مهربون

ففط دعا کن برامون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت برم فردا غروب نوبت دارم که میشه دقیقا 7 هفته  خدا نکنه خاله آرزو مهربون ففط دعا کن برا ...

عزیزدلم ان شاء الله فردا با خبرای خوب بیای .هرچند من مطمئنم فردا صدای قلب شیرینشو میشنوی همون لحظه برا خاله ارزو هم دعا کن

قربون دستت .مرسی. والا به دکتر مظلوم فرد پیام دادم گفتن احتمالا ازمایش دوم خطای ازمایشگاه بوده وازما ...

اونجا هزینش 190 تومن بود تو رویان نمیدونم راستش

که با آنالیز اسپرم شد 250 تومن

ایشالله که همینه و آزمایش دوم درسته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزدلم ان شاء الله فردا با خبرای خوب بیای .هرچند من مطمئنم فردا صدای قلب شیرینشو میشنوی همون لحظه ب ...

دعا میکنم هرچه زودتر گره از کارت باز بشه و وارد سیکل بشی و خیلی زود صاحب دوقلو هات بشی مامان آرزو بخدا چون شرایطت مثل خودم بود همش به یادتم

دعا میکنم هرچه زودتر گره از کارت باز بشه و وارد سیکل بشی و خیلی زود صاحب دوقلو هات بشی مامان آرزو بخ ...

الهی فدای تو بشم چقد مهربونی خوش قلب من .ان شاء الله روزی تمام منتظرا منم بین اونا .رسما دیگه کم اوردم امیدوارم دیگه انتظار تموم شه یه نفس راحت بکشم

سلام خانما.دکتر منصور ملک اقصی دکتر بسیارعالی هستن.اگر مورد برای هزینه هاتون ندارید.ودنبال بهترین ها هستین برید پیش ایشون من این دکتر یه بنده خدایی بعد چندین بار میکرناموفق و حتی صارم و رویان وجاهای دیگه رفته بود ونتیجه نگرفته بود رفت وبار اول باردار شد.البته لطف خداست.ولی پزشک هم بی تاثی نیست.کارای سونو خانم دکتر انجام میده انصاری.اگر بتونید ازش وقت بگیرین خیلی خوبه.البته تلفنی فکرکنم بشه .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

سلام خانما.دکتر منصور ملک اقصی دکتر بسیارعالی هستن.اگر مورد برای هزینه هاتون ندارید.ودنبال بهترین ها هستین برید پیش ایشون من این دکتر یه بنده خدایی بعد چندین بار میکرناموفق و حتی صارم و رویان وجاهای دیگه رفته بود ونتیجه نگرفته بود رفت وبار اول باردار شد.البته لطف خداست.ولی پزشک هم بی تاثی نیست.کارای سونو خانم دکتر انجام میده انصاری.اگر بتونید ازش وقت بگیرین خیلی خوبه.البته تلفنی فکرکنم بشه .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
الهی فدای تو بشم چقد مهربونی خوش قلب من .ان شاء الله روزی تمام منتظرا منم بین اونا .رسما دیگه کم اور ...

الهی اونجایی که اصلا انتظارشو نداری خدا با معجزش چنان غافلگیرت کنه که باورت نشه قربونت برم، خیالت راحت خیلی زود نتیجه این صبرتو میبینی 

انتظار خیلی سخته من حالتو با تمام وجود درک میکنم

هربار که دکتر میرفتم هر دکتری یه عیب جدید کشف میکرد و کارم بازم عقب میوفتاد اما همه اونا یه مصلحتی داشت حتما خیری تو این عقب افتادناست آرزو فقط بسپر به خودش قربونت برم

الهی اونجایی که اصلا انتظارشو نداری خدا با معجزش چنان غافلگیرت کنه که باورت نشه قربونت برم، خیالت را ...

حرفات چه شیرینه .بابت دعای قشنگت ممنونم .الهی امین .درسته خسته شدم ولی همچنان امیدم به خداست .حتما خیریتی داره عزیزم منتهی من بنده عجول وکم طاقت ...