2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044292 بازدید | 684375 پست
متشكرم. دور گردنش بدناف گير كرده بود تا رسيدم بيمارستان ديگه...😔😔😔

انشالله به زودي دوباره باردار مي شيد و به ارامش مي رسيد ، 

چرا  اين اتفاق ميفته براي بند ناف؟ چي باعث ميشه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربووونت برم خیالمو راحت کردی خدا خیرت بده عزیزم. کاش میفهمیدم از چیه این درده. ادم بدونه طبیعیه راح ...

عزیزم درد برای حس شدن چندین مولفه داره، الان از لحاظ روانی چون ترس داری قطعا بیشتر حس میشه

نگران نباش عزیزم 

عزیزم درد برای حس شدن چندین مولفه داره، الان از لحاظ روانی چون ترس داری قطعا بیشتر حس میشه نگران نب ...

سلام زينبي جون خوبي عزيزم من چيكا هستم از كاربريم اومدم بيرون ديگه نميتونم واردش بشم😩😩

عزيزم من ديروز سردرد ميگرني داشتم از بي خوابي و گلاب به روت سه بار بالا اوردم ساعت ٤ رفتم دكتر فشارمو گرفت ١٤ روي ٩ بود دكترم گفت دوروز چك كنم بهش اطلاع بدم دوباره ديشب گرفتم ١١ رو ٧ بود امروز صبح هم رفتم گرفتم ١١ رو ٨ بود 

بنظرت خطرناكه؟ 

دوستان عزیز کسی اطلاع داره جواب ازمایش dfi تورویان چندروزه جوابش اماده میشه؟

تو ابن سینا به ما گفتن 4 روز کاری زمان میبره اما فردا صبحش آماده شد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعيتش من نمي تونم به شما توصيه كنم ولي اگه خودم بودم و دكتر قبول نمي كرد بده بازم ميخوردم سر خود و ...

خیلی ممنون که جواب دادی مشخصه خیلی مطالعه داشتی ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نمي دونم پروتكلش اينطوريه كه بايد قطع بشه يك هفته قبل انتقال و دوباره يك هفته بعد شروع بشه البته من ...

اخه برامن دکترم یه هفته به انتقال شروع کرد ولی ونسل شد گفت ادامه بده روزی نصف بخور.

یا رب العالمین
تو ابن سینا به ما گفتن 4 روز کاری زمان میبره اما فردا صبحش آماده شد

برام عجیب اومد اخه معمولا ده روز زمان میبره .میگم عزیزم ما سه بار ازمایش dfi دادیم هربار نتیجه نامعلوم .بنظرت ابن سینا بهتره یا رویان ؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم که منفی شدی. انشالله هر چه زودتر یه نی نی تپل مپلی تو دلت جا میگیره. غصه نخور، ...

دارچین جونم ممنونم انشالله خدا گل دختراتو برات حفظ کنه. انشالله عزیزم تمام تلاشمو میکنم که انشالله منم مامان بشم😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤