2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرغ رو بجوشانید آبشون خالی کن

یک تو روغن تفت بده حدود 5 دقیقه بزار کنار

پیاز داغ درست کن بهش نمک فلفل زردچوبه اضافه کن 

فلف دلمه هم به‌اش تفت بده 

رب گوجه بزن اونم تفت بده نوک قاشق رب انار بزن 

چنتا الو بخارا بنداز زعفران بریز

آب اضافه کن مرغ رو بزار توش تا بپزه و سس غلیظ بشه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

اول مرغو با کمی کره و روغن و زردچوبه سرخ کن 

بعد تو همون تابه یه پیاز بزرگو رنده کن و تفت بده  پیاز که یکم سبک شد فلفل دلمه  فلفل سیاه هویج  و نمک رب بزن و مرغ رو بهش اضافه کن

اگه دوست داشتی آلو هم بریز اگه نه  آخر کار یکم زعفرون و آبلیمو اضافه کن 

اگه درست کردی خوب شد بهم بگو😉

اول سرخش کن بد سس جدا آماده کن بریز روش شامل رب سرخ شده و پیاز و فلفل سیاه و فلفل دلمه ای و نمک و زردچوبه و هویج میشه، راه دوم: مرغو بزار با یه ذره آب خیلی کم با پیاز و زردچوبه و فلفل دلمه ای و... تفت بخوره بوی موادو بگیره نیم ساعتی بد آب بریز تا خوب بپزه در آخرم رب جدا سرخ کن بریز توش

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

کف ماهی تابه پراز پیاز کن مرغ ها رو ردیف توش بچین روش زعفرون نمک فلفل بریز یه مقدار روغن بزار خودش اروم اروم بپزه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مرغت اگه بو میده از یکی دوساعت قبل بزار تو اب نمک ،بعد با ادویه و زردچوبه ماساژ بده تو روغن داغ کامل سرخ کن تا طلایی بشه ، بعد هویج و پیاز و فلفل دلمه رو خورد کن تو همون ظرف سرخ کن بهش رب و کمی ابلیمو بزن تفت بده تا رنگ رب باز بشه ،در اخر هم تا روی مرغا اب بریز با شعله کم حداقل یکساعت بپزه در اخر هم زعفرون بریز ، ادویه هم سلیقه ایه میتونی کمی کاری اضافه کنی

مرغ و کامل نمک فلفل زردچوبه بزن خوبه خوب سرخ کن

بعد از قابلمه خارج کن بعد توی همون روغن پیاز سرخ نن فلفل و هویج خلالی کن دو قاشق آب نارنج یک قاشق رب انار یک قاشق رب گوجه بزن بعد یک لیوان آب بریز  شعله رو کم کن بهت قول میدم عالی بشه در مصرف فلفل قرمز یا سیاه و روغن دست و دلباز باش زعفران هم دوس داشتی،بزن ولی چون رب انار داره نیازی نیس میتونی به برنج بزنی با کره خوشمزه بشه دوست داشتی الو بخارا و پیاز داغ و جدا درست کن بریز کنار مرغ

همسرم پسرم فرشته های سیبیلوی من عاشقتونم