2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044346 بازدید | 684380 پست
اولین بار جنینم سه روزه بود ولی انتقالم منفی شدش ولی برای بار دوم که پانکچر کردم جنین فرش دو روزه ان ...

برای منم دقیقا دو روزش هم کامل نشدن جنینام

بیشتریا دیدم با بلاست مثبت شدن واسه همون گفتم از شما هم بپرسم

ممنونم

یه صلوات مهمونم کنید
چند بوده هر سه دفعه 

مهگل جان بار اول ۳۳.باردوم ۵۱.هردومرکز مام دادیم بعد مظلوم فرد گفتن محدا رویان تکرار کنید که من باهماهنگی دکتر تبریز انجام دادیم شده ۲۰ .مهگل جان رسما گیج شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براي افزايش پذيرش رحم ال ارژنين ، ال كارنتين و dhea اثر خوبي دارن از يك ماه قبل انتقال و دو هفته ي ب ...

سیلویا جان من دیروز ال ارژنین امریکایی گرفتم . چند ماه قبل پانکچر بخورم خوبه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
چی کارش داری؟ داری بهش پیام میدی؟  برای لاپرا به چه نتیجه ای رسیدی؟

برا اینکه وارد سیگل بشم حضرت اقا باید اجازه بدن .به هیچی مهگل .۴ ماهه بلاتکلیفم رسما دارم دیونه میشم

حالا خوبه اصلا راضی نمیشد برات ازمایش بنویسه ها

آره با کلی اصرار نوشت ولی جواب که اومد انعقادیام جهش داره ایمنی هم کمی بالاست 

حالا پردنیزولون هیچی ولی من از استفاده از سرم یکم میترسم آخه سخت هم پیدا میشه و خیلی گرونه گیج شدم بدتر

کیوتن و امگا ۳ رو هر روز میخوری ؟ 

ببین من کلا آدم رو برنامه ای نیستم. ویتامین دی و فولات و متفورمینو هر رور می خورم اما بقیه رو گاهی یک یا دو روز درمیون. امگا سه هم دو سه بار در هفته

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈