2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044459 بازدید | 684390 پست
مرسی عزیزم 😘😘 یعنی بعد از انتقال دیگه مکمل و ویتامین نخوردین؟ گرمیجات یعنی مثلا چیا خوردین؟

بعد انتقال فقط مولتي ويتامين خوردم و ال ارژنين مثبت كه شدم ال ارژنين را قطع كردم 

گرمي مثل ارده شيره ، يك قاشق مربا خوري سياه دونه با عسل، زيره روي پنير مي پاشيدم ، خرما ، شبي يك ليوان عرق رازيانه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم لطف داری ❤️ اوه اگه بدونی من چیا کشیدم...الانم که اومدم انتقال بدم بعد از هیسترو گفتند ن ...

عزیزم من همه اون چیزایی که پشت سر گذاشتی و تعریف کردی رو خوندم و در جریانم که تو این یکی دوساله چقدر سختی کشیدی...انشاالله اینبار دیگه خدا خواسته دلتو برآورده میکنه و دلت حسابی شاد میشه

عزیزم من همه اون چیزایی که پشت سر گذاشتی و تعریف کردی رو خوندم و در جریانم که تو این یکی دوساله چقدر ...

عزیزم واسه منم دعا کن آزمایشم مثبت شه یادت نره ها

خدا پشت و پناهت

یه صلوات مهمونم کنید
پردنيزولون را بدون مشكل ايمني هم تجويز مي كنن اين پروتكل مصرفش بدون مشكل ايمني هستش👇👇 https://fa ...

علت اینکه یه هفته به انتقال قطع کردین چی بود؟

من ضخامت9b_c نوشته برام دکتر گفت خونرسانی ضعیفه وبهتره کنسل بشه.الان آسپرین وپردنیزولون روزی نصف میخورم.فرتیل سی ام و پرگمام هم داده که فموبرا تموم شد شروع کنم تقریبا ۱۵روز دیگه میشه.احتمالا بعد پریودیم.بنظرت ایندفعه چکارکنم که شرایط رحمم بهتر بشه؟

یا رب العالمین
نه فقط پياده روي و دراز و نشست 

آهان 

ممنون عزیزم

شما فقط یه ماه قبل از انتقال تقویتارو شروع کردی

یا کیوتن و ال آرژنین رو چند ماه قبل شروع کردی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام من تا الان سه بار جنین دو روزه انتقال دادم  نگرانم این دفعه هم بخاطر دو روزه بودن نگیره ...

اولین بار جنینم سه روزه بود ولی انتقالم منفی شدش ولی برای بار دوم که پانکچر کردم جنین فرش دو روزه انتقال دادم حتی از ۴۸ ساعت هم کمتر شدش یعنی من شنبه یک بعدازظهر پانکچر شدم و دوشنبه ۹ صبح انتقال دادم و خداروشکر مثبت شدم،،،  فکر کنم مثبت شدش بیشتر به کیفیت جنین و شرایط رحم بستگی داشته باشه وگرنه دوستان زیادی بودن که با جنین دو روزه مادر شدن،  ان شالله شما هم اینبار حتماً مادر میشید عزیزم توکل بخدا

آهان  ممنون عزیزم شما فقط یه ماه قبل از انتقال تقویتارو شروع کردی یا کیوتن و ال آرژنین رو چن ...

دکتر رزاقی قبل پانکچر یه سری تقویتی به من داد گفت همچنان بخورم. الان چهارماهه کیوتن و dhea و متفورمین و امگا ۳ و ویتامین دی و فولات و رویال ژلی می خورم. فکر نمی کنم مشکلی باشه اینهارو هر زمان خواستی شروع کن.

ایندفعه ازش ال آرژنین رو هم می پرسم حالا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈