2777
2789
عنوان

چرم مشهد یا چرمهای دست دوز

140 بازدید | 19 پست

برای همسرم میخوام کیف اداری بخرم 

چرم مشهد قیمتاش خیلی بالاس حالا الان تو آف باز کمتر شده 

دست دوز هم دیدم خیلی تمیبز بود و چرمشم طبیعی بود آشنای دوستمه خودش میدوزه و قیمتش کمتر بود حدودا نصف قیمت آف چرم مشهد 

شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟ 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرم مشهد خیلی الکی گرونه دیگه

چرم بوفالو رو ببین

تو شهرتون هم احتمالا شعبه داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دست دوز چرم مشهد پول برندش رو میگیره

آره ولی کاراش عمریه 

البته این دوستم از آشناشدن چهار پنج سال پیش یه کیف گرفته بود خیلی خوب مونده بود 

چرم مشهد خیلی الکی گرونه دیگهچرم بوفالو رو ببینتو شهرتون هم احتمالا شعبه داره

داره شعبه اره حتما میرم

چرم مارال رو هم چک کردیمشهد واقعا عالیه چرمش

اره اینترنتیشو چک کردم چرم مریمم دیدم 

نوین چرم و درسا هم خوبه درسا که از مشهد همدگرونه

نوین قیمتاش باز بهتره 

راستش فک میکنم دوام چرم مشهد از همه بیشتره ولی خیلی گرونه حتی تو آف