2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044348 بازدید | 684380 پست
پردنيزولون را بدون مشكل ايمني هم تجويز مي كنن اين پروتكل مصرفش بدون مشكل ايمني هستش👇👇 https://fa ...

سیلویا جون من نتیجه یک پژوهش ایرانی رو در مورد پیروکسیکام خوندم، نوشته بود تاثیری نداره، اما منم اگر بتونم میخورم، چون قطعا ضرر نداره، چون روی تعداد زیادی خانم که انتقال داشتن امتحان شده بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیلویا جون من نتیجه یک پژوهش ایرانی رو در مورد پیروکسیکام خوندم، نوشته بود تاثیری نداره، اما منم اگر ...

اين نتيجه ي پژوهش امريكا 👇

Main outcome measure(s): Implantation rate (IR) and pregnancy rate (PR). Result(s): Piroxicam increased significantly IR (18.7%) and PR (46.8%) compared to the control group (8.6% and 27.6%, respectively) in fresh cycles.

معیارهای اصلی نتیجه: میزان لانه گزینی (IR) و میزان بارداری (PR). نتیجه: پیروکسیکام در دوره های جدید به طور معنی داری IR (18.7٪) و PR (46.8٪) در مقایسه با گروه 

کنترل (به ترتیب 6.6٪ و 27.6٪) افزایش یافت.

In conclusion, this study is the first to investigate the possible consequence of piroxicam to improve the preg- nancy outcome of IVF–ET, and shows that the treatment with piroxicam increases the implantation rate and PR after IVF–ET in both fresh and frozen–thawed cycles.

در نتیجه ، این مطالعه برای اولین بار به دنبال نتیجه احتمالی پیروکسیکام برای بهبود نتیجه حاملگی IVF-ET است ، و نشان می دهد که درمان با پیروکسیکام باعث افزایش میزان لانه گزینی و روابط عمومی بعد از IVF-ET در هر دو نوع تازه و منجمد می شود - چرخه های ذوب شده

باید بشینیم کلی تحقیق کنیم😃😃 دکترها که درد مارو نمیفهمن

بله من دائم با منابع انگليسي و اورجينال مطالعه ميكنم هر چيزي كه شانس را افزايش ميده را  انجام ميدادم ، به هر ريسموني بايد چنگ بزنيم كه با حداقل تكرار نتيجه بگيريم 

باید بشینیم کلی تحقیق کنیم😃😃 دکترها که درد مارو نمیفهمن

براي افزايش پذيرش رحم ال ارژنين ، ال كارنتين و dhea اثر خوبي دارن از يك ماه قبل انتقال و دو هفته ي بعد انتقال تا انشالله مثبت شدن 

بله من دائم با منابع انگليسي و اورجينال مطالعه ميكنم هر چيزي كه شانس را افزايش ميده را  انجام م ...

سیلویا جون بادکش و از این جور کارام انجام میدادی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پردنيزولون را بدون مشكل ايمني هم تجويز مي كنن اين پروتكل مصرفش بدون مشكل ايمني هستش👇👇 https://fa ...

شما الان بارداری

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

سلام بچه ها

من رها هستم ۳۷ ساله سابقه چهار ساله سابقه نازایی دارم و تازه متوجه شدیم اشکال از کمی تحرک و مشکل اسپرم همسرنه....رفتیم تو سیکل میکرو....

فعلا نه تا فولی درشت دارم فردام دوباره میرم سونو....

به من سه تا اورگالوترون داده که هر روز سر ساعت بزنم از وقتی اینا رو دارم میزنم همش اشکم در مشکمه.خیلی زودرنج شدم. شماهام همینطوری بودین

اشتباه منو تو این بود که حداقل یک سال باید صبر میکردیم.

آخه خودت بگو میشه

بخدا الان چند روزه که بیکار نشستم دارم خل میشم

حاضرم هرکاری بکنم که زودتر دوباره مادرشم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد