2777
2789
عنوان

چرم مشهد یا چرمهای دست دوز

142 بازدید | 19 پست

برای همسرم میخوام کیف اداری بخرم 

چرم مشهد قیمتاش خیلی بالاس حالا الان تو آف باز کمتر شده 

دست دوز هم دیدم خیلی تمیبز بود و چرمشم طبیعی بود آشنای دوستمه خودش میدوزه و قیمتش کمتر بود حدودا نصف قیمت آف چرم مشهد 

شما بودید کدومو انتخاب میکردید؟ 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرم مشهد خیلی الکی گرونه دیگه

چرم بوفالو رو ببین

تو شهرتون هم احتمالا شعبه داره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دست دوز چرم مشهد پول برندش رو میگیره

آره ولی کاراش عمریه 

البته این دوستم از آشناشدن چهار پنج سال پیش یه کیف گرفته بود خیلی خوب مونده بود 

چرم مشهد خیلی الکی گرونه دیگهچرم بوفالو رو ببینتو شهرتون هم احتمالا شعبه داره

داره شعبه اره حتما میرم

چرم مارال رو هم چک کردیمشهد واقعا عالیه چرمش

اره اینترنتیشو چک کردم چرم مریمم دیدم 

نوین چرم و درسا هم خوبه درسا که از مشهد همدگرونه

نوین قیمتاش باز بهتره 

راستش فک میکنم دوام چرم مشهد از همه بیشتره ولی خیلی گرونه حتی تو آف