2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044415 بازدید | 684387 پست
بیشتر نگران اونیم که مشکوکه به خارج رحمی.یعنی خدا داره سخت امتحانم میکنه.انشالله که جایزه این امتحان ...

ببین تو بدترین حالت هم اگر همچین چیزی باشه الان اونو با لاپاراسکوپی درمیارن و آسیبی به داخل رحمی ها نمیرسه

پس الکی به خودت استرس نده عزیزم میدونم خیلی سخته ها اما خودتو هرجور که میشه سرگرم کن که کمتر بهش فکر کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربوووووووونت عزیزم. ان شاالله قسمت همه بروبچ اینجا      مادر بزرگ همسرمم رفته بودیم ...

آلا جون به منم خيلي حرفا زدن، خيلي دلمو شكستن، ولي هميشه با خودم ميگفتم من چيزي كم ندارم توي زندگيم. هميشه هم بهشون ميگفتم من همش سركار بودم الان ميخوام عشق و حال كنم، من يدونه ميخوام حالا وقت دارم. 

سعي كن نزاري بشكننت، زندگيتو بكن، خدا خودش يه جايي بغلت ميكنه كه فكرشم نميكني. من و همسرم دائم داريم دعا ميكنيم هركس بچه ميخواد، خدا بي دردسر بهش بده، واقعا سخته.

عزيز دلميييي مهربون😍 انشاالله همه خوش خبر باشيد🤲🏻🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ببخشید شما قبل انتقال داروی تفویتی چیزی خوردید؟

آره عزيزم، اينوفوليك-كيوتن-ماكاويت ميخوردم. و چون طبعم سرده، گرمي خيلي خوردم مثل خرما رطب- دمنوش زيره- دمنوش به- دمنوش دارچين- دمنوش گل محمدي. چاي رو خيليييي كم كردم. شكمم رو هم با روغن سياهدانه چرب ميكردم.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آلا جون به منم خيلي حرفا زدن، خيلي دلمو شكستن، ولي هميشه با خودم ميگفتم من چيزي كم ندارم توي زندگيم. ...

قربوووونت برم. اره واقعا همین طوره. نه از ننه ناراحت نمیشم بس که مااااهه. همشم زیر لب دعا میکرد خدایا کاری نکن شرمنده ما بشه . بنده خدا خبر نداره مشکل از اون طرفه .

اره منم حرف خیییییلی شنیدم که این اصلا چیزی نیس در قبال شون. همیشه میگم واقعا متوجه نیستن گاهی فقط ی سوال کوچیک شاید برا یکی دردناک باشه چه برسه به چیزای دیگه.

قربووونت قلب مهربون تون. ان شاالله چشم و چراغ خونه تون بشن نی نی های گل تون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم من دقيقا اينجوري بودم ٦ هفته و ٢ روز خونريزي كردم رفتم سونو يكي قلب داشت يكي جنين بود ولي قلب ...

به نظرت الان نباید جنین معلوم میشد.الان عکس سونو رو میزارم ببین بعد خونریزیت تا کی ادامه داشت

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ممنون عزیزم ، این گرد نخل رو خیلی شنیدم از کجا باید بخرم؟ تو اهواز دیدم دستفروشا دارن ، اما میگم بهد ...

شما اهواز هستین عزیزم اونجا که دیگه منبعشه. بگرد از یه نخل دار بگیر.بعد هم حتما تو یخچال نگرش دار.عزیزم بستگی به وضعیتت داره.بستگی به تاریخ آزمایشات هم داره .شاید جایی میری ای وی اف اون آزمایش های قبلی رو قبول نکنن.شما به نظرم هر جا میخوای الان برو .اگه قبلش هم خواستن آزمایشی چیزی بگیرن تو این مدت خودتون رو تقویت میکنین.اگر هم سریع فرستادن تو سیکل آی وی اف خودت بگو دو ماهه دیگه میخوام بیام .فقط بپرس چه روزی از پریودی بیام

گلی قبل پانکچرم‌ این داروها  رو استفاده کردی ؟

آره عزيزم، قبل از انتقال هم ، مكمل فقط ماكاويت داشتم و اسيد فوليك

قربوووونت برم. اره واقعا همین طوره. نه از ننه ناراحت نمیشم بس که مااااهه. همشم زیر لب دعا میکرد خدای ...

آره واقعا، ما چون با كسي هم درد و دل نميكنيم خيلي اذيت كنندست حرفاشون. خدا به راه راست هدايتشون كنه. 

مرسي عزيزم انشاالله😘😘

الان در چه مرحله اي هستي؟