2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044187 بازدید | 684363 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا     سلام دوستای خوبم.من دیشب افتادم به خونریزی البته لخته اینا دفع نکردم اما خونریزی داشتم.امروز رفتم پیش دکتر علیرضایی سونو کرد گفت ۲تا ساکه که یکیش کوچیکه و داره از بین میره و یکی کیسه زرده داره اما جنینش مشخص نبود سن بارداری رو زده ۵هفته و ۴روز...به خاطر دردی هم که تو پا و لگنم سمت راست داشتم چک کرد گفته یه چیزی مشکوک به بارداری خارج رحمی هم میبینه.آخه۳تا انتقال داده بودم.گفت برو ۱هفته دیگه بیا باز چک کنم همه چیزو.گفت درد اینا شدیدم داشتی بیا بیمارستان.حالا اون ساک و کیسه زرده که مونده گفت جاش خوبه اما این که جنینی توش نیست خیلی بده؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
برای پنج ماه دارو خورده زیر نظر دکترش ، چون dfi اش هم بالا بوده ، 36 بوده بعد پنج ماه شده 22 ، داروه ...

من خودم مولتی ویتامین اسپریژن به همسرم میدادم ایرانیه و همه جا هم دارن + الکارنتین + کیوتن +هفته ای دوتا هم ویتامین ای اما دکترش قرص رویال ژل و زینک رو شدید تاکید کرد 

خودمم پرگناکر کانسپشن که یه مولتی ویتامین قبل بارداریه+ کیوتن+ امگا3 +ساشه اینوفولیک

اینارو چند ماه خوردم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
@تورک_آنا     @زینبی_بابا     سلام دوستای خوبم.من دیشب افتادم به خونریزی ال ...

خیلی داشتیم اون کوچیکه خیلی زرنگ تر از اون یکی بوده و رشد کرده و خودشو رسونده به اون یکی قل نگران نباش ایشالله هفته دیگه با خبر خوش میای فقط خیلی استراحت کن فقط واسه سرویس پاشو میتونی سرکار نرو عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
هركدوم از دكترا يه نسخه ميپيچن انگار هيچي ثابت شده نيست☹️

من یادمه تو تاپیک بچه ها جاهای دولتی میرفتن واسه اکو قلب و با دفترچه تامین اجتماعی. هیچ مشکلی هم نبود اما اکثرا دکتراشون میگفتن بچه های ivf بهتره که برن

@تورک_آنا     @زینبی_بابا     سلام دوستای خوبم.من دیشب افتادم به خونریزی ال ...

عزيزم من دقيقا اينجوري بودم ٦ هفته و ٢ روز خونريزي كردم رفتم سونو يكي قلب داشت يكي جنين بود ولي قلب نداشت دكتر گفت احتمالا اون يكي داره سقط ميشه كه خونريزي داري اما ٨ هفته و ٢ روز رفتم سونو قلب هردو ميزد خداروشكر. حتي ٣ هفته و ٦ روز سونو ساك رفتم يكي تشكيل شده بود يكي نشده بود 

خداياشكرت....❤️ 
من یادمه تو تاپیک بچه ها جاهای دولتی میرفتن واسه اکو قلب و با دفترچه تامین اجتماعی. هیچ مشکلی هم نبو ...

چه جالب يعني كسي كه اي وي افي هستش ماشالله ريسك همه چي توش بالاست

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم ، این گرد نخل رو خیلی شنیدم از کجا باید بخرم؟ تو اهواز دیدم دستفروشا دارن ، اما میگم بهد ...

اول طبع همسرتون رو بشناسید بعد از گرده نخل استفاده کنید اگه طبعشون گرم باشه گرمی وضعیت اسپرمشون رو بدتر میکنه 

هرشب یه ربع کیسه یخ رو بیضه ها معجزه میکنه اینو حتما 1 ماه قبل میکرو انجام بدید حداقل 3 بار در هفته هم تخلیه بشه اسپرمشون دکتر جنتی میگفتن اینا خیلی تاثیر داره

چه جالب يعني كسي كه اي وي افي هستش ماشالله ريسك همه چي توش بالاست

برای همه ریسک بالاست اما به نظرم این اشتباه اینا باید برای همه انجام بشه چون طبیعی ام ممکنه جنین مشکل داشته باشه زبونم لال مخصوصا کسایی که سابقه بیماری قلبی دارن تو خانواده

توام به نظرم برو چیکا جون اصلا نگران هم نباش هیچ کس نبود که تا الان مشکل داشته باشه فقط محض اطمینان میفرستن

برای همه ریسک بالاست اما به نظرم این اشتباه اینا باید برای همه انجام بشه چون طبیعی ام ممکنه جنین مشک ...

نيلدا جون ماها اينقدر به سختي به دست اورديم كه هرگز نميتونيم دلبخواهي كاري انجام بديم هرچي دكتر صلاح بدونه رو حتما انجام ميدم من اگر انجام ندم شوهرم هيچ جوره كوتاه نمياد😂😂انشالله كه به حق امام زمان همه مامانا بسلامتي بارشونو زمين بذارن اين دورانو به سلامتي بگذرونن🙏🏻❤️ج

خداياشكرت....❤️ 
خیلی داشتیم اون کوچیکه خیلی زرنگ تر از اون یکی بوده و رشد کرده و خودشو رسونده به اون یکی قل نگران نب ...

بیشتر نگران اونیم که مشکوکه به خارج رحمی.یعنی خدا داره سخت امتحانم میکنه.انشالله که جایزه این امتحان سختمو بهم بده😥نه نمیرم سرکار.موندم خونه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نيلدا جون ماها اينقدر به سختي به دست اورديم كه هرگز نميتونيم دلبخواهي كاري انجام بديم هرچي دكتر صلاح ...

واقعا همینه قربونت برم 

هرکاری میکنیم که فقط سالم باشن 

ایشالله که دوقلوهای خوشگلتو به سلامتی به دنیا بیاری 

بله حتما به دکترت اطمینان کن هرچی همون میگه رو انجام بده

واقعا همینه قربونت برم  هرکاری میکنیم که فقط سالم باشن  ایشالله که دوقلوهای خوشگلتو به س ...

قربونت برم مامان مهربون😍انشالله ني ني گلتو صحيح و سالم بغل بگيري گلم

خداياشكرت....❤️