2777
2789
عنوان

زن شجاع

309 بازدید | 27 پست

پیج زن شجاع خلیل زاده(فوتبالیست) رو دیدین؟

خصوصیه و کلا 26 تا بیشتر افلوور نداره

نمیدونم چرا از این دسته ادما که هرکسی رو اکسپت نمیکنن و حد و مرز دارن خوشم میاد

کاربری دست دوتا دوست صمیمیه :)

دقیقا منم.

من حتی‌وقتی‌میبینم‌یکی‌خوشتیپ و تمیزه اما باحجابه کیف‌میکنم ولی وقتی یکیو میبینم همه جاشو ریخته بیرون اصن توجه نمیکنم‌به زیباییاش.نمیدونم چرا حس‌میکنم کسی که تو محدودیت تکیزو زیباس خفن تره و بااصالته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمبود توجه نداره

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 
دقیقا منم.من حتی‌وقتی‌میبینم‌یکی‌خوشتیپ و تمیزه اما باحجابه کیف‌میکنم ولی وقتی یکیو میبینم همه جاشو ...

حالا حجاب در حد اینکه موهاشو بذاره بیرون و لباسای شیک بپوشه خوبه

کاربری دست دوتا دوست صمیمیه :)

هرچقدر از اینا خوشم میاد همون قدر از بیرانوند و زنش بدم میاد

کمم دست گل به آب نداده ولی میبینی تورو خدا زنه هنوز باهاش مونده🙄

البته کجا بره؟ پول و شهرت و ...

من زیاد پیگیر اینا نیستم اینایی هم که شما اصلا نمیشناسم🤦😂

ولی این بیرانوند چون پته اش ریخت رو اب و فیلمشم تی وی شبکه امید نشون داد میشناسم