2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044213 بازدید | 684364 پست
دیشب افتادم به خونریزی متاسفانه.فکر کنم از دست دادم نی نی رو‌.الان دارم میرم کلینیک

نگران نباش عزیزم ان شاالله سرجاشونن. خیلی از بچه ها بودن خونریزی کردن ولی نی نی محکم سرجاش بوده. ان شاالله برا شمام همین طوره.

بی خبر نذار مارو عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جووووونم. ان شاالله بسلامتی بغلش کنی    

مرسي آلا جانممممم😍 انشاالله به زودي قسمت خودت عزيز دلم😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیز دلم حتما شیر میشه باسمون 😘 من انشالله پریود بعدی وارد سیکل میشم گلم من قبلا آزمایش ایمنی انعق ...

سلام عزیزم حالت خوبه؟ انشالله که حال دلت خوب خوب باشه

ممنون ازدعای خیرت توکل بخدای مهربون

یک بار مشکوک به پولیپ شد، گفت مجدد بیا سونو، دوباره که رفتم گفت نه خوبه، ولی الان خیلی راضی نبود، گف ...

نگران نباش عزیزم اکر خوب نباشه انتقال نمیده کلا هم هیچوقت مطمئن حرف نمیزنه همیشه طرف منفی رو‌ به روی آدم میاره! 

مرسي آلا جانممممم😍 انشاالله به زودي قسمت خودت عزيز دلم😘😘

قربوووووووونت عزیزم. ان شاالله قسمت همه بروبچ اینجا  

مادر بزرگ همسرمم رفته بودیم دیدنش تا برگردیم هی میگف هم سن و سالای تو دو سه تا بچه دارن  میگفتم ننه هم سن و سالای من هنوز ازدواج نکردن  

خداروشکر اومدم خبر شمارو شنیدم شااااد شدم کلی. الهیییییی ک شادی مون با جواب مثبت سارا جونم تکمیل تکمیل بشه و بترکونیم اینجارو  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بنظرم‌ جنینات خیلیم خوبن از جنینای من که بهترن...تازه رویان با اینکه من بیشتر جنینام گرید بی و ...

زیزی جون تو رویان هم با مثانه پر انتقال جنین میدن؟

واینکه تقویتی برا قبل انتقال چی خوبه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
خوش اومدی عزیزم به نظرم هم خودتو حسابی با مکمل و مولتی ویتامین تقویت کن و هم همسرتون رو همینجوری و ...

برای پنج ماه دارو خورده زیر نظر دکترش ، چون dfi اش هم بالا بوده ، 36 بوده بعد پنج ماه شده 22 ، داروهاشم چیزا معمولی داده بود فولیک اسید ، ویتامین ای ،زینک ، چیز قوی که سریع اثر کنه نداده ، من خودم تو ماه آخر ب کمپلکس واسه خودم که میخوردم برای اونم میدادم مصرف کنه ، تو آز دوتامون هم ویتامین دی مون پایین بود ، ویتامین دی خریدم خوردیم ، مثلا بهترین دکتر اهوازه ، بعد خودم بعدا آزمایشو نگاه کردم دیدم ویتامین دی پایینه رفتم خریدم، الانم که حواله امون داد ب دکتر زنان برای میکرو ، هیچ دارو تقویتی ای که تا زمان میکرو بخوره نداد ، داروهایی رو هم که تو نت سرچ میکنم خیلی خوبه برا مردا انگار دیگه تو داروخانه ها نیستن