2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044168 بازدید | 684362 پست

سلام دوستان

من امروزرفتم دکتربهم فقط روزی ی عدد فولیک اسید وروزی دوتا فرتیل سی ام وروزی عددپردنیزول داد

وگفت روزیازده پریودی بیابرا سنو

من الان فکرم درگیره ک چرا ب من استرادیول نداد

کسی من بوده

یادمیتونه راهنماییم کنه

زینبی بابا دستم ب دامنت😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم یه گلپسر عشق داریم 😍😍😍😍 همسرم آزو نبود ولی مشکلش دست کمی از آزواسپرمی نداشت، ما aggluti ...

سلام زينبي جان

آمپول آنوكسان تو ماه هاي بالا كه تزريق ميكنم ممكنه بخوره به جنين يا وارد كيسه آب بشه

من دوقلو دارم اول ماه هفتمم وقتي آمپول رو ميزنم جنين تكون ميخوره و چندتا مشت و لگد ميزنه انگار آمپول اذيتش كرده🤷🏻‍♀️

آره گلم یه گلپسر عشق داریم 😍😍😍😍 همسرم آزو نبود ولی مشکلش دست کمی از آزواسپرمی نداشت، ما aggluti ...

الهی خدا واستون حفظش کنه.خداروشکر.توروخدا واسه منم دعا کن دلم خیلی خیلی گرفته.

سلام مرسي عزيزم خوبيم خداروشكر همون داروهاي قبل انتقال ا شما چي  كي انتقال دارينبه سلامت؟

من منتظرم پریود بشم  فک کنم اواخر خرداد بشه انشالله که مثبت بشی عزیزم ♥️

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره عزیزم . من همسرم وقتی مجرد بوده خیلی آمپول بدنسازی استفاده کرده . هنوزم تاثیرش توی آزمایشا معلوم ...

نه من از دکتر پرسیدم گفت کاملا شانسیه وربطی نداره انشالله میری کلی جنین پسر برات تشکیل میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام عزیزم . یه تحقیق بکن حتما . من که به این نتیجه رسیدم بزنم . خودمون آزاد باید تهیه کنیم با پزشک ...

حتما عزیزم، ممنون

البته شهر ما که بعید میدونم گیر بیاد ...

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...