2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044505 بازدید | 684391 پست
شما سیکلتون بلند بود؟ دیگه چیا داشتی؟برامن ۳۰ تا داد تقویتی گفت وقتی فموبراتموم شد شروع کن الان‌مینو ...

بله سیکلم بلنده چون هیسترو هم کردم از قبل هیسترو یعنی بیش از بکماه قبل از انتقال گفت اینا رو شروع کن ال آرژنین فرتیل سی ام کوآلی فول لاکتوفم نوروبیون هفته ای یه دونه 

تا پری بشم برم برای داروهای اصلی 

منم چیز دیگه ای یادم نمیاد .پاپ اسمیر رو هم فکر کنم قبول کنن. میخوای یه زنگ بزن مرکز ازشون بپرس که م ...

بعد از انتقال در صورت مثبت بودن از چه موقعی ترشحات شروع میشه؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آسپرین را دکتر خودت گفت بخوری؟ من از سوم سیکل اسپرین خوردم الان که کنسل شد نمیدونم ادامه بدم تا ماه ...

نه متخصص ایمونولوژی گفت ولی دکترم رو در جریان گذاشتم گفت خوبه

آره ادامه بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سخخت گیری که سخت گیر هست. ولی میخوای باهاش ویزیت هم بشو ببین چی میگه .برا من که انتقال اولم بود با ا ...

چه خوب ک بدون انوکسا مثبت شدی. من فکر میکردم اگه بعد از انتقال انوکسا نزنم بعیده مثبت بشم.

باشه گلم ویزیت میشم

مرسی😘😘❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بعد از انتقال در صورت مثبت بودن از چه موقعی ترشحات شروع میشه؟

عزیزم من ترشح نداشتم بعد از مثبت شدنم.عادی بودم.از هفته های بالا من ترشح داشتم. بنظرم اینکه داشته باشی یا نه و از کی شروع بشه بستگی داره به بدنت. باور کن من حتی سینه درد رو که میگن از علایم بارداریه تا الان که تو ۳۶ هفته هستم هم نداشتم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چه خوب ک بدون انوکسا مثبت شدی. من فکر میکردم اگه بعد از انتقال انوکسا نزنم بعیده مثبت بشم. باشه گلم ...

آره واقعا. هزار بار خدا رو شکر گذارم که باردار شدن رو بالاخره تو پرونده منم گذاشت اونم بدون آنوکسا. فکر کنم همون اسپرین بالاخره کار خودشو کرد. ان شاالله شما هم خییلی زود میای و خبر مثبت شدنت رو میدی. دیگه چیزی به اون روز نمونده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
چیکا جون شما لز اول پریود که استرادیولدشروع کردی تا وقتی قطع کردی حدودا چندتا استرادیول خوردی؟

اوه اوه چه سوال سختي دختر😂😂😂من از روز دوم شروع كردم تا ١٠ هفته اگر اشتباه نكنم روزي دوتا 

خداياشكرت....❤️ 
پس منکه روزی ۳و۴تا بود خیلی باید بخورم خواستم بگیرم داشته باشم ایندفعه.

اره گيرت اومد حتما بگير بذار به دردت ميخوره

خارجيش هر بستش ٢٨ تايي بود يعني براي ١٤ روز

خداياشكرت....❤️