2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044538 بازدید | 684394 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنونم.اره چند ماهه اینارو انجام میده .ببخشید میشه بگید دکترا نگفتن دلیل اینکه تو بیضه هست ولی ...

ممکنه تعداد کم باشه ممکنه انسداد باشه در هرصورت داخل بیضه نیست. اگه با تسه اسپرم پیدا کردن حتما فریز کن. چون تو اتاق عمل بهم گفتن دیدیم برای یکی چند ماه چیزی نبود. 

خدایا شکرت
ممکنه تعداد کم باشه ممکنه انسداد باشه در هرصورت داخل بیضه نیست. اگه با تسه اسپرم پیدا کردن حتما فریز ...

آها ممنونم توروخدا با این وضعیت ک همه چیش نرماله احتمال داره اسپرم تو بیضه باشه چرا م میگید در هر صورت اسپرم در بیضه نیست

بچه ها من ۱۴روز پیش انتقال انجام دادم امروز آزمایش دادم بتام۱۹۰هستش هفت روز پیش آمپولhcgزدم امکانش ه ...

مبااارکه گلم. ان شاالله به سلامتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@زینبی_بابا ‍  سلام عزیزم من ۱۳ سیکل ضخامتم ۹بود ولی انتقالم کنسل شد دکتر گفت خونرسانی رحم ضعی ...

گیسو جون دکتر به من از یک ماه قبل انتقال مکمل ال آرژنین داده برای بهتر شدن خونرسانی رحم. میخوای دربارش سرچ کن مکمله ضرر که نداره 

چون خونرسانی خوب نبوده آسپرین هم فکر کنم باید ادامه بدی باز زنگ بزن بپرس

قربونت برم عزیزه دلم مرسی چیکا جون داره برام میفرسته 

اهان شکر خدا.   

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم همین مشکل رو دارم چندروز دیگه تموم میشه و هنوز پیدا نکردم  ممنون میشم پیدا کردید خبر بدید

عزیزم من چیکا جون اضافه داشت برام فرستاد خودم نتونستم جایی پیدا کنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت برم عزيزدل مهربون كاري نكردم كه😘

مرسی چیکا جون مهربونم قرصا به دستم رسید نمیدونم چطور ازت تشکر کنم 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی چیکا جون مهربونم قرصا به دستم رسید نمیدونم چطور ازت تشکر کنم 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

اي جانم عزيزم خداروشكر اينچه حرفيه مهربونم😘😘😘❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️