2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044526 بازدید | 684391 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من ۱۴روز پیش انتقال انجام دادم امروز آزمایش دادم بتام۱۹۰هستش هفت روز پیش آمپولhcgزدم امکانش ه ...

عزیز دلم تبریک میگم 

فکر نمیکنم انقدر تاثیر داشته باشه 

وگرنه دکتر میگفت مثلا باید رنجش از یه حدی بالاتر باشه یا دیرتر بری ازمایش بدی

بچه ها من ۱۴روز پیش انتقال انجام دادم امروز آزمایش دادم بتام۱۹۰هستش هفت روز پیش آمپولhcgزدم امکانش ه ...

عزیزدلم مبارک باشه منم روز چهار انتقال جنین بلاست هستم  اصلا هیچ علائمی ندارم نه لکه بینی ونه ترشح شماعلائمتون ازکی شروع شد؟

گیسو جون دکتر به من از یک ماه قبل انتقال مکمل ال آرژنین داده برای بهتر شدن خونرسانی رحم. میخوای دربا ...

ممنون دکترم گفت فموبرا را ادامه بده وقتی تموم شد فرایل سی ام شروع کنم پرگمام هم داده.فرتیل سی ام را گفت خیلی خوبه

یا رب العالمین
کلا بعضی دکترای رویان خیلی سخت میگیرن برا تجویز این دارو. هماتولوزیست باز بیشتر سخت میگیره. من با وج ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی😘😘 انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده

پس با چیزی که شما میگی هماتولوژیست رویان برا منم قبول نمیکنه. ایمونولوژیست اصفهان بهم گفت به دکترت بگو با شروع پری بهت هپارین بده گفت من به تمام کیس های آی وی اف که مشکل ایمنی دارن پیشنهاد میدیم بزنن. ولی دکتر مشایخی قبول نکرد و گفت ازمایش خونت مشکل نداره گفت برو هماتولوژیست مرکز اگه گفت نیاز داری بعد از انتقال بهت میدیم یه نامه هم بهم داد که برای هماتولوژیست ببرم که آیا ایشون نیاز ب هپارین داره یا نه

حالا خودم نظرم اینه هماتولوژیست نرم دوباره برم پیش ایمونولوژیست اصفهان ببینم برام تجویز میکنه

بار آخر که مثبت شدی انوکسا داشتی؟

سرم ivig یا پرونیزولون چطور؟

من شصت روزه آسپرین میخورم. بنظرت برای رقیق شدن خون کافی نیست؟اخه انوکسا هم عملکردش مشابهه آسپرینه دیگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به من علاوه بر فرتیل سی ام، ال آرژنین هم داده 

شما سیکلتون بلند بود؟ دیگه چیا داشتی؟برامن ۳۰ تا داد تقویتی گفت وقتی فموبراتموم شد شروع کن الان‌مینویستم‌که بگردی پیداکنی. من استرادیول را قطع کردم نمیدونم‌کی پریود میشم گفت دفعه بعد پریود شدی بیا.

یعنی زودنیس؟

یا رب العالمین
مرسی عزیزم وقت گذاشتی😘😘 انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده پس با چیزی که شما میگی هماتولوژیست روی ...

آسپرین را دکتر خودت گفت بخوری؟

من از سوم سیکل اسپرین خوردم الان که کنسل شد نمیدونم ادامه بدم تا ماه بعدویانه اصلا نفهمیدم درست چی گفت

یا رب العالمین
عزیزم واسه این آنقدر سوال میکنم در مورد زمان .چون واقعا شرایطمون سخته واسه همون آزمایش کاریو تایپ ک ...

عزیزم میدونم شرایط خیلی سختیه. ما هم همین سختی ها رو داشتیم  رییس شوهرمم خیلی بهش گیر میداد واقعا تحت فشار بودیم اون روزا  ولی گذشت بالاخره اون رییس هم ااز اداره  رفت .برا شما هم میگذره. باور کن من اطلاعی ندارم در مورد سوالت .بزار زینبی جون رو صدا کنم .

@زینبی_بابا    

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسی عزیزم وقت گذاشتی😘😘 انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده پس با چیزی که شما میگی هماتولوژیست روی ...

سخخت گیری که سخت گیر هست. ولی میخوای باهاش ویزیت هم بشو ببین چی میگه .برا من که انتقال اولم بود با اینکه مشکل هم داشتم اما قبول نکرد دارو تجویز کنه. بار آخر که مثبت شدم در طول انتقال فقط آسپرین داشتم .انوکسا رو بعد از مثبت شدنم داشتم

عزیزدلم شرمنده واقعا عذر میخواهم سوال زیاد میپرسم .دو دوره دیگه منم باید روزسوم پریودی نوبت دارم میش ...

عزیزم عذرخواهی لازم نیست .ما همه تقریبا هم دردیم. اینجاییم تا به هم کمک کنیم و اگه بلد باشیم به سوالات جواب بدیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم. منم یه روزایی بود که پر از سوال بودم بچه های گل اینجا راهنماییم میکردن. الانم وظیفمه که منم در حدی که بلدم بقیه رو راهنمایی کنم.

منم چیز دیگه ای یادم نمیاد .پاپ اسمیر رو هم فکر کنم قبول کنن. میخوای یه زنگ بزن مرکز ازشون بپرس که مطمئن بشی برا پاپ اسمیر.یا از زینبی جون بپرس @زینبی_بابا