2777
2789

دوست مامانم  اوایل تابستون به مامانم گفت میخوام از دخترت واسه پسرم خاستگاری کنم و کلی تعریف و تمجید کرد از پسرش و  بعدم قرار شد هم اون هم مامانم با ما صحبت کنن و نظر خودمونو بپرسن

بعدشم کلا چند ماه هیچی نگفت و هیچ خبری نشد دیروز گفت هرروز دارم به پسرم غر میزنم میگم وقت ازدواجته من دختر خوب واست در نظر دارم پسرم میگه ول کن زن میخوام چکار

اعصابم خورده.. وقتی پسرش نمیخواد ازدواج کنه چرا الکی خاستگاری میکنه اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای همینه از اینجور ازدواج ها بدم میاد

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

برای همینه از اینجور ازدواج ها بدم میاد

خودمم بدم میومد ولی خب گفتم اگه جور شد قبل خاستگاری چند جلسه بیرون بریم و همو بشناسیم اگه خواستیم بگیم بیان.. همینجوری الکی و سنتی کامل هم که نه

شاید خودش کسیو دوس داره؟شغلش چیه؟

مامانش گفته من با پسرم خیلی رفیقیم و کسی تو زندگیش نیست و کسیو نمیخواد و این حرفا

شغلشو دقیق نمیدونم.. گفته بوده به مامانم ولی مامانمم گفت یادم نیس گفت چی😂🤦🏻‍♀️

مامانش گفته من با پسرم خیلی رفیقیم و کسی تو زندگیش نیست و کسیو نمیخواد و این حرفاشغلشو دقیق نمیدونم. ...

عزیزم اون که همه واقعیت هارو نمیگه شاید پسرش یکیو دوس داره مامانش راضی نیس میخواد زنش بده از سرش بیفته

مامانش گفته من با پسرم خیلی رفیقیم و کسی تو زندگیش نیست و کسیو نمیخواد و این حرفاشغلشو دقیق نمیدونم. ...

نمیدونم والا

لابد نمیخواد ازدواج کنه فعلا

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚