2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044582 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سپتوم کوتاه دو تا دکتر میگن احتیاج به عمل نیست چون خیلییی کوچیکه اما عارفی میگه باید عمل کنی هنو ...

قبلیا رو نبردی ازمایشگاه؟چطور متوجه شدن سپتوم داری ؟من با عکس رنگی مشخص نبود دلیل به وجود اومدنش  چیه؟

مرسی که همیشه راهنماییم میکنی و وقتتو در اختیارم میزاری .  خیلی تب میکنن ؟ یک روز یا بیشتر ؟ چ ...

آره گلم اغلب هیلی تب میکنن حدودا 2_3 روز طول میکشه 

عزیزم استامینوفن پاراکید دادی؟؟؟ 

اگر آره بلید بگم اون رو نهایت باید نیم سی سی بدی چون سوسپانسیون هست قطره هاش خیییییلی بیشتر از دوز مجاز میشه

بهش بگو بر اساس سی سی همیشه بهت بگه 

اره سپتوم کوتاه دو تا دکتر میگن احتیاج به عمل نیست چون خیلییی کوچیکه اما عارفی میگه باید عمل کنی هنو ...

این سپتوم چیه  دلیلش چیه ؟کجا رو درگیر میکنه ؟ممکنه منفی شدنم بخاطر این باشع؟

زینب جون چرا سخت میگذره؟

چون بچه اون موقع هنوز کولیک داره، ریفلاکس داره، حالا تب هم میکنه جای واکسنش درد میکنه شیر نمیخوره، بی حال میشه و... 

یادمه خییییلی سخت بود واسه منو پسرم

راستی شما قرار بود زایمان کنی تاریخ دقیق کی بود؟ 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خواهرهای گلم که استرادیول ایرانی میخواهید، من یه تعدادی دارم. حدود ۶۰ تا. هر کی تو سیکله و پیدا نکرده بیاد ببره. فقط ته دلتون یه حس خوب بگذره که انشالله دخترهام به موقع و صحیح و سالم به دنیا بیان برام کافیه. 

به عنوان اشانتیون تعدادی داروی دیگر از جمله انوکسا و امپول پروژسترون نیز تحویل داده می‌شود 🤣🤣🤣

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸

لعنت به این شکموبودنم, دیگه نمیخوررررم😵😵😭😭 اهان پس راحته دیگه عزیزم برو ایشالله خیره. خخخ من از ...

عهههه عزیزم اینجوری نگو من مطمئنم اگه بخوای میتونی چون خیلی بااراده ای

آره میگن مثل سونو واژیناله نگران نباش گلی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برا شما رو بلاست انتقال دادن؟ هچینگ کرده بودی؟

بله عزیزم بار دوم بلاست  و هچینگ بودن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چون جنین هام کیفیتشون خوب نیست گفتم نکنه در بیارن بعد خدایی نکرده مثبت شم دیگه نتونن کاری کنن

مطمین باش خودشون حواسشون هست بهت میگن. ab هم خوبه که عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گلم دی اف ای راحت میاد پایین  مال همسر من ۳۵بود شده ۱۴

اره خیلیا شنیدم‌که میگن.ولی ما با همون دی اف آی بالا میکرو کردیم.چه دارویی خورد که اومد پایین؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون