2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044567 بازدید | 684399 پست
سلام عزیزم بله یه بار دیگه هم انتقال دادم که نشد دکترم قاضی بود الان مشایخیه میشه بپرسم هزینش چقد ...

با وسیله شد ۴۵۰

نه اصلا درد نداشت عین سونو واژینال بود

من سه تا انتقال منفی داشتم ولی تو رویان نه جای دیگه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با وسیله شد ۴۵۰ نه اصلا درد نداشت عین سونو واژینال بود من سه تا انتقال منفی داشتم ولی تو رویان نه ...

آها ممنونم ان شاالله این دفعه حتما مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
با وسیله شد ۴۵۰ نه اصلا درد نداشت عین سونو واژینال بود من سه تا انتقال منفی داشتم ولی تو رویان نه ...

عزیزم آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دکتر بعد چند بار منفی بهت پیشنهاد داد؟ این همونه که با دوربین رحمو چک می کنن؟

سه تا انتقال منفی داشتم

بله اول یه مایع میریزن داخل رحم بعدداخل رحمو چک میکنن ببینن مشکلی داره یا نه

عزیزم آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادی؟

همرو کامل ننوشت 

فقط یه سری رو نوشت تو همون رویان دادم شد ۵۰۰ تومن

بعد دکتر ایمونو دید گفت باید پردونیزولون بخوری برا انتقال

عزیزم من جنین غریزی داشتم ،قبلش داروهاشو یک ماه مصرف کردم،روز انتقالی ناشتا بودم،نمیدونستم تزگشنگی ه ...

متاسفم عزیزم، من خودم دو بار انتقال دادم افت بتا داشتم  این نی اخر ک دارم😭 

میگم شما ورم نداری؟ من تو ماه پنجم هستم حلقم تنگ شده یکی دو روزه،نمیدونم ب خاطر وزن اضافه کردم یا و ...

عزیزم به پاهات دقت کن. رو سینه پا و مچ پا. مدل ورم با چاقی فرق داره. ورم انگاری باد رفته زیر پوستت. 

من روزهایی که میرم مطب و چند ساعت میشینم پاهام یه مقدار ورم میکنه، فرداش میخوابه. شبها زیر پاهام بالشت میذارم. فشارتو مرتب چک کن. ورمی که با فشار و دفع پروتیین همراه نباشه جای نگرانی نداره