2777
2789
عنوان

فستینگ سه روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 56 پست
این کار مال تقریباً ۸ ۹ سال پیش بود نتیجه گرفتم الان بیخیال شدم این الان امسال خیلی چاق شدم یعنی دوب ...

عزیزم با دکتر مشورت کن

ولی تا اونجایی که من می‌دونم بهتره قبل اقدام وزنتو بیاری پایین

چون تو بارداری وزنت می‌ره بالاتر و وضعیت سخت تر میشه

خدایا سپاس از لطف بیکرانت... 
تو پست های قبلی گفتم فستینگ رژیم نیست.اصلاح ساعت غذا خوردنههمین رژیمی که داری رو ادامه بده و تو ساعت ...

میگن فست هر روز ضرر داره منظورم ۱۶. ۸

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۷ روزه رژیمم . ۳ روزه فست ۱۶.۸ رو شروع کردم..تو ماه چن کیلو لاغر میکنه؟؟من اولین بارمه..تو روز چی ...

من از ساعت 10 فستم تا 6 

بعد از آخرین وعده غذاییت یکم آبلیمو بخور و بعدش پیاده روی

این باعث میشه زودتر فستینگت شروع بشه

تو ساعات آزادت نباید زیاده روی کنی

یعنی کالری دریافتی تو کم کن

مصرف پروتیین تو ببر بالا(سینه مرغ، ماهی گریل شده)

روغن رو کلا حذف کن. گاهی اوقات فقط روغن زیتون

من نون سفید استفاده نمیکنم چون سمه. نون جو دوسر پرک . اونم با مقدار کم.

ماکارونی فقط با آرد کامل استفاده میکنم.

قند و شکر که حذفه‌. قند میوه هم محدود. فقط ۱ واحد میوه در روز. اگر بخوام قهومو شیرین کنم با استویا شیرین میکنم.

لبنیات هم کم چرب. و اونم محدود.

برنج رو حذف نکردم.کم کردم

تنها چیزی که محدود نیست سبزیجات

من از ساعت 10 فستم تا 6 بعد از آخرین وعده غذاییت یکم آبلیمو بخور و بعدش پیاده رویاین باعث میشه زودتر ...

منم همه اینارو دارم بغیر از پیاده روی.. فستمم از ۸ شب تا ۱۲ ظهر هست.. بنظرت تو خواب هم باشی فست میتونه کارو خودشو پیش ببره 

میگن فست هر روز ضرر داره منظورم ۱۶. ۸

عزیزم بدن هرکس با کس دیگه فرق می‌کنه. اگر کسی بیماری زمینه ای داره و دارو مصرف می‌کنه باید با دکترش مشورت کنه. 

باید فستینگ رو کم کم شروع کنی تا ببینی برات ضرر داره یا نه. میتونی یا نه.

اگر رو ۱۶ ساعت نتونستی باید برگردی رو ۱۴ ساعت.

ولی در کل بنظرم اگر کسی از نظر جسمی سالم باشه مشکلی برایش پیش نمیاد.

حداقل من نشنیدم کسی با فستینگ طوریش بشه

من از ساعت 10 فستم تا 6 بعد از آخرین وعده غذاییت یکم آبلیمو بخور و بعدش پیاده رویاین باعث میشه زودتر ...

استویا ازکجامیخری گلم وقیمتش؟

نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه❌لایک نکن جان جدت❌️توتاپیکای مذهبی وصلوات لایکم کن تا یادم نره☺️